reklama
U
użytkownik 160
Gość
a tak poprawiłam się, ale napisała "zostawiać" a nie, że "zostawi", więc to będzie cześciej niż 1 dzień; szczerze - myślę, że jak urodzi, to nikomu dziecka przez miesiąc jednak nie zostawi, to jest psychicznie trudne na kilka godzin to oczywiście, ja tez po każdym połogu na fitness chodziłam i każdy piątek po wieczornym karmieniu (tata kąpał) wybywałam na babski wieczór, żeby od tematu pieluch odpocząć;
GosiaLew
Fanka BB :)
Jeszcze miałam napisać, że insulina w tej dawce co mam działa na jedną kanapkę. Jak nie wezmę insuliny to mam przekroczenia. Ale po jednej kromce rano to mi tylko żołądek pobudza i bardziej głodna jestem. I tak do obiadu to jem po trochę.
My z partnerem planujemy dzielić się obowiązkami równo, żebym i ja mogła korzystać z życia, i wyrwać się od pieluch jestem ciekawa jak to wyjdzie w praniu. Ma taką pracę, że więcej będzie w domu, więc nie zamierzam z tego korzystać niestety nocki będą moje, ale za to wieczorne rytułały już jego tylko ciekawa jestem jak plany bedą się miały do rzeczywistości
Co do ćwiczeń to też planuje się szybko ogarnąć, w domu codziennie plus siłka i fitness, oby tylko silnej woli starczyło. U nas przy siłownik park, wiec matka na ćwiczenia, a tata na spacer
Oczywiście miałobyć: "zamierzam wykorystać"
Co do ćwiczeń to też planuje się szybko ogarnąć, w domu codziennie plus siłka i fitness, oby tylko silnej woli starczyło. U nas przy siłownik park, wiec matka na ćwiczenia, a tata na spacer
Oczywiście miałobyć: "zamierzam wykorystać"
Spokojnie dziewczyny nie jestem jakaś wygodną matką, na pewno nikomu dziecka nie zostawię na początku, zresztą nawet nie wiadomo jak sama będę się czuła po porodzie porostu chciałbym jeszcze od października pójść do szkoły i to co drugi weekend więc dziecko już 5 miesięcy będzie miało myślę, że do tego czasu wszystko się unormuje. Tylko ciekawa jestem jak to jest wtedy z piersiami jak się dziecka właśnie tak z pół dnia nie przystawia, trzeba ciągnąć ze sobą laktator czy wytrzymają już na tym etapie
Ania_Beata
Dzień dobry, u mnie dziś słabo. Obudziłam się z potwornym bólem kręgosłupa. Nie mogę ruszyć głową za bardzo w lewą ani prawą. Tak se siedzę jak jakiś lemur...
GosiaLew
Ala_25 moja koleżanka laktator woził ze sobą, dziecko też starsze miała wiec karmiła mniej już. A potem jak dziecko będzie miałóżko więcej pokarmów stałych to też to ściąganie nie będzie tak częste. Nikt nawet nie pomyślał, że wyrodna matka będziesz
Warto też porobić coś dla siebie, chociażby dlatego by nie zwariować. Poza tym na pewno są lepsze relacje z mężem/partnerem jak kobieta odpocznie od pieluch.
Warto też porobić coś dla siebie, chociażby dlatego by nie zwariować. Poza tym na pewno są lepsze relacje z mężem/partnerem jak kobieta odpocznie od pieluch.
Niesia_88
Gosia, nie piję kawy, nigdy nie piłam, aczkolwiek teraz wszyscy mi powtarzają, że jak się młoda urodzi to na pewno zacznę
Może czasem skuszę się na Mocce czekoladową w Macu Jest pyszna. Tak to nie piję.
Ewa, jest chłodno. Otworzyłam okna na przestrzał, żeby przewietrzyć (jakoś nie funkcjonuję normalnie, jak z rana porządnie nie wywietrzę) i mocno wieje chłodem. Ciekawe ile jest stopni. Muszę w końcu termometr zainstalować. Ale spacer zawsze się przyda Też chcę dzisiaj wyjść.
Może czasem skuszę się na Mocce czekoladową w Macu Jest pyszna. Tak to nie piję.
Ewa, jest chłodno. Otworzyłam okna na przestrzał, żeby przewietrzyć (jakoś nie funkcjonuję normalnie, jak z rana porządnie nie wywietrzę) i mocno wieje chłodem. Ciekawe ile jest stopni. Muszę w końcu termometr zainstalować. Ale spacer zawsze się przyda Też chcę dzisiaj wyjść.
Też bym chciała na jakiś fitness wyjść do ludzi ale u mnie z dostępnością takich rozrywek może być ciężko chociaż przed komputerem się powyginam, mam nadzieję że motywacji mi nie zabraknie. Dużo jeszcze się tyje w III trymestrze bo w intetnetach wyczytałam, że powinno się chyba tylko 4kg?
Już nie mogę się doczekać poniedziałkowego usg bo też chcę wiedzieć ile moja dzidzia waży i jak jest ułożona Boje się cesarki ale z drugiej strony tyle kobiet za nią płaci...
Wczoraj niechcący mąż nadusił mi brzuszek mam nadzieje, że nic nie uszkodził bo mała jakby szału dostała i bardzo kopala w to miejsce. Chyba jestem przewrazliwiona a przecież wiem, że dzieci w brzuchu są dobrze chronione
Już nie mogę się doczekać poniedziałkowego usg bo też chcę wiedzieć ile moja dzidzia waży i jak jest ułożona Boje się cesarki ale z drugiej strony tyle kobiet za nią płaci...
Wczoraj niechcący mąż nadusił mi brzuszek mam nadzieje, że nic nie uszkodził bo mała jakby szału dostała i bardzo kopala w to miejsce. Chyba jestem przewrazliwiona a przecież wiem, że dzieci w brzuchu są dobrze chronione
reklama
madzia0903
Dzien doberek wpadnie wstalam obudził mnie kurier bo mąż zamówił sobie statyw do tła juz czuje ze mam lenia dzis hehe co do ćwiczeń mam zamiar kupic sobie orbitreka i ćwiczyć w w wolnej chwili maz będzie zajmował sie mala wieczorami a ja ćwiczyć
Mi dzis wskoczył 30 tydz juz nie mogę się doczekać póki co powiem wam ze czuje sie wspaniale nic mi nie dolega nic nie boli dzieki Bogu
Dlatego z całego serca wspolczuje dziewczyną jak sie zle czuje i lądują w szpitala... Pomimo tego mam stresa ze i mnie złapie jak nie które dziewczyny dlatego juz pakuje torbe... Ale damy rade wszystkie i za nie długo będziemy trzymać w ramionach nasze aniołki.
Mi dzis wskoczył 30 tydz juz nie mogę się doczekać póki co powiem wam ze czuje sie wspaniale nic mi nie dolega nic nie boli dzieki Bogu
Dlatego z całego serca wspolczuje dziewczyną jak sie zle czuje i lądują w szpitala... Pomimo tego mam stresa ze i mnie złapie jak nie które dziewczyny dlatego juz pakuje torbe... Ale damy rade wszystkie i za nie długo będziemy trzymać w ramionach nasze aniołki.