Niesia zawsze to są szacunkowe pomiary a poza tym to na tym etapie dzieci dość szybko przybierają. Mój w 3 tygodnie przybrał prawie 700 gram. Najwięcej dzieci będą przybierały w ostatnim miesiącu. Poza tym ciąża może być ciut starsza. Zresztą co usg to inny pomiar, dużo zależy i od sprzętu i od lekarza.
13x13 no to super, że miałaś weekend udany, takie prezenty dostać to wow.
Ewa90 są gabinety nfz gdzie mają naprawdę dobry sprzęt, często są to przychodnie niepubliczne z podpisanymi umowami i oni mają sprzęt na poziomie. A czasem ta sama przychodnia przyjmuje w ramach nfz i prywatnie na tym samym sprzęcie.
Kasik90 bo ty pracoholik jesteś. Musisz teraz sobie w główce w końcu ustawić, że mamą będziesz
Ale powiem Ci, że ja do pracy po macierzyńskim to chętnie wracałam, do ludzi.
Tirli uwielbiam takie rzeczy z ciastem francuskim, ale akurat w tym przepisie to odpada same ciasto. Dziś zrobię pierś z kurczaka pod szpinakową pierzynką a w piątek dorsza ze szpinakiem. Ja szpinak uwielbiam i jem przynajmniej raz w tygodniu.
Malutka466 to współczuję tego uczulenia na szpinak.
Itucha rozmiar 86 to tak 1,5-2 lata. No może już roczne dziecko wejdzie, zależy od rozmiaru.
Sny to i ja mam dziwne. A ostatnio to ciągle śni mi się teściowa
Humoru dalej nie mam, cukry po drugim śniadaniu przekroczone. Strasznie mnie to irytuje. Schudłam kolejny kilogram, czyli w sumie 3. dobrze, ze brzuch rośnie to bym się bardziej martwiła.