reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe Mamy 2016

reklama
Ewa jak chcesz dobrą farbę ceramiczną i w pożądanych złamanych barwach to największa paletę możliwych kolorów (złamanych w każdym odcieniu, zszarzałych i złamane biele też są np.) ma amerykański producent Link do: Farby Benjamin Moore Paints : kolory, malowanie ścian - farby akrylowe, wewnętrzne, zewnętrzne, lakiery, emalie ; można sobie kupić próbkę farby np. 0,4 litra, jeśli masz większa powierzchnię do malowania, żeby sprawdzić, bo w każdym pomieszczeniu z uwagi na światło i wysokość sufitu wypada kolor inaczej.

Ikeę uwielbiam, natomiast odwiedziłam ostatnio BRW i mają też białe meble w ofercie po w miarę znośnych cenach. Możesz sobie looknąć jak masz salon gdzieś blisko. Albo na stronce. Z resztą widzę, że Malutka też pisała.

GosiaLew Clexane zapodaję sobie tylko na długie loty, a teraz się nie zapowiada, ale to proste- musisz chwycić skórkę na brzuchu i taki wałeczek zrobić i w to wbijasz igłę;

Ania_Beata z tapicerem fajny pomysł. Mogę nawet polecić sprawdzonego w Poznaniu, w normalnych cenach, bo z uwagi na koty musiałam zmienić obicia krzeseł, a mam takie fartuszkowe obicia, a nie klasyczne siedziska i zrobił ładnie; Możesz pojechać sobie do Swarzędza- hurtowni materiałów obiciowych - masz całą ulice- i możesz wybrać coś odjechanego :happy2:

Co do Clexane to znam dziewczynę, która była kuta w ramię, tak jej pielęgniarki środowiskowe w domu dawały. Moja znajoma, jak miała nogę w gipsie to w brzuch, ale porobiły jej się małe siniaczki to potem w udo kuła.

Ja znam dobrego tapicera z Czerwonaka, jakby co. Duży wybór materiałów jest też w Murowanej Goślinie, ale to musiałabym szwagierki zapytać, gdzie dokładnie.

Maui, wiem, wiem, ja tych tapicerów i sklepy w Swarzędzu ogarniałam z kumpelą. Ja niestety nie będę miała opcji na taki i żaden inny fotel, bo w pokoju dziecka jest kanapa. Gdyby jakimś cudem się sprzedała, byłabym szczęśliwa i mogła wybrać fotel...:)

Ostatnio zastanawiałam się nad tym fotelem bo jest w sporej promocji. Ale jednak mimo wszystko chyba go nie kupię bo już jeden fotel mam w tym pokoju, tylko że brzydki :-/

Załączniki

• 1456653696527.jpg
    1456653696527.jpg
    76,7 KB · Wyświetleń: 82
Ewa nie dawno gadałyśmy o tej ostatniej prostej. Mam nadzieje, że ta próżnia jakoś przeleci... Mnie tez sie dłuży:D ja jutro tez wizyta ale w klinice. Usg doppler, mam nadzieje, że wszystko bedzie ok. Martwi mnie ten brzuch. Niby nie boli tak bardzo jak w czwartek i piatek, ale boli...:/ nie jestem przyzwyczajona do boli... Tym bardziej, że tu nie jem jak sie mam ułożyć, stać czy siedzieć, a mała wypycha sie coraz bardziej...:) wogole nie myśli o matce. Aż strach pomysleć co bedzie dalej:D
Mój kochany zaserwował mi sałatkę owocowa z musli na śniadanie, kochany :) to bedzie dobra niedziela :)

Ewa90 jakoś przecież. Zajmie się urządzaniem mieszkania to będzie zajęcie. Popatrz - za miesiąc juz Wielkanoc.

Basi89 no syrop musi dojść do początku wiec trochę to może potrwać, jak nie to niech Ci zbadaja czy za bardzo jelito się nie zatkało. Czasem syrop nie pomaga. Ja miałam takie problemy z synem. Mu się zapychało jelito, bo nie chciał się załatwiać. Mój syn nawet biegunkę zaparł to jechaliśmy na sygnale karetką na czyszczenie do szpitala.

Ja też mam jutro wizytę ale bez usg. Usg mam dokładne 7 marca. Jutro też pewnie dostane skierowania na badania. Ciekawe jak z moim moczem po monuralu chociaż posiew wyszedł czysty.

reklama
Do góry