reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe Mamy 2016

Dziewczyny masterchef junior i leżę. Pierwsza kaczkę zrobiłam w wieku 26 lat... Teraz patrzę jak robi je 10cio letnie dziecko[emoji15] koniec :)
Też oglądam i widzę siebie kilkanaście lat wstecz ;-) pięknie jak dziecko ma taką pasję, mam nadzieję że moja córka też będzie kochała gotowanie jak mama :-)

reklama
Też oglądam:) Ja to bym chciała, żeby moja mała tak gotowała, bo ja niestety mam dwie lewe ręce do tych spraw. Nie znoszę gotować...

Moje dziewczynki garną się bardzo do kuchni, ciągle by mamie pomagały. Jeśli im to zostanie będę miała super pomocnice. Ja osobiście kocham gotowac i piec.

Nie wiem jak się położyć tak mnie plecy bolą w okolicy krzyża. Stać nie mogę, siedzieć nie mogę, chodzić też, nawet leżeć nie wiem jak :(

Hej dopiero Was nadrobilam. Od wczoraj mnie nie bylo i troche zaleglosci mialam. Jestem juz w Pl i mniej czasu na internet. Dzisiaj zaliczylam juz sklepy z mloda i mamuska i powiem Wam, ze chyba troche przesadzilam... w pewnym momencie myslalam juz tylko o jakims siedzisku. Krzyzyki i kosc ogonowa nie moja. Kupilam malemu brakujace body i czapeczke, teraz zostaly juz raczej kosmetyczne rzeczy tutaj w Pl :) w srode ginekolog takze dowiem sie co i jak i wypytam o nurtujace mnie sprawy.
Co do monitora oddechu to mielismy to do momentu az nie przyszla do nas polozna i nas nie opierdzielila ;) teraz nie kupujemy, chyba ze zaszlaby taka koniecznosc (odpukac)

My używaliśmy angelcare - monitor + niania bo młody był wcześniakiem a im się częściej zdarzają bezdechy. Uszczerbku na zdrowiu nie ma a rodzice byli spokojniejsi :)

Nie mam niestety. Kiedyś miałam i nie pamiętam co z nią zrobiłam. Boli mnie w krzyżu i ciągnie po nogach. Uciska na nerw kulszowy.
Spróbuj bolesne miejsce wygrzać termoforem, mi bardzo pomaga a często mam takie bóle. I od razu do łóżka, a najlepiej wygrzewać to w łóżku, żeby później to miejsce nie ostygło.

reklama
Do góry