reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe Mamy 2016

Mi urosnąć nie urosły tylko bolą sutki [emoji85][emoji85][emoji85] masakra :) powiedzcie mi a takie białe upławy to normalne ? Ja wlasnie takie zauważyłam i sie przeraziłam [emoji15]

reklama
Ja mam bardzo dużo śluzu i to białego. Normalnie woda ze mnie leci, że mam wrażenie, ze coś jest nie tak i sprawdzam dla pewności. Nawet mąż mówi, ze nie pamięta mnie takiej wilgotnej:rofl2:

Cześć dziewczyny...u mnie od wczoraj zaczął się 8tc co do objawów mega wyczulony nos na zapachy i bardzo bolące już powiekszone piersi;-)co będzie dalej jestem przerażona swego czasu dość schudłam miałam fajne malutkie he he a teraz powrót to poprzedniego rozmiaru.
Co do uplawow też mam białe i mokro że szook.
Też macica się powieksza i czuje i widzę różnice.

witam nowe koleżanki ;-)
Olciaaa trzymaj się jesteśmy z Tobą.
Moja wizyta w poniedziałek już nie mogę się doczekać.

Madzia0903 ja mam tez tylko śluz taka woda z mąką ziemniaczaną jakby i do tego mega bol piersi. A chyba w podobnym momencie jestesmy. Czasem mam zawroty głowy tylko jeszcze. Wszystko inne przed nami.

reklama
Marcelina, witaj w klubie :tak: MI to piersi o cały rozmiar już urosły, ku uciesze Męża :rofl2:

Mi tez urosły ale mąż i tak się nie cieszy bo nie pozwalam dotknąć cycków :)

Ja też schudłam z kg jak zaszłam i jeszcze kilka dni temu mogłam wciągnąć brzuch że był wklęsły. Dziś już nie dało rady tak wciągnąć. No i szybko się wzdymać. Wieczorem jest najbardziej. Pamiętam w ciąży z synem to dopiero brzuszka dostałam po 15 tyg a nadwagi nie miałam.

Teraz wypoczywam na wyjeździe integracyjnym od męża z pracy w Jastrzębiej Górze. Już zaliczyłam dzisiaj masaż twarzy, spacer nad morze, do latarni, basen.

Do góry