reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe Mamy 2016

Dlatego dla mnie i lekarza jest to dziwnie bo to oznacza ze brak ciąży ale ciaza jest skoro nie poronilam a na ust jest pęcherzyk to ta beta by po prostu spadala

Kacha dam znac na pewno

Wczoraj rozmawialam z kolezanka ktora dwa razy poronila i tez jej beta spadala

reklama
Ciekawe. Nie Ma co sobie robić nadziei ale faktycznie dziwna sytuacja, przecież nie mógł się wchłonąć pęcherzyk ani zniknąć. A jak z twoim samopoczuciem ? Bol piersi mdłości cokolwiek?

Pęcherzyk mogl sie sam wchlonac ale i tak beta by byla i spadala i krwawienie by bylo a moje samopoczucie dobrze pipiersi bola brzuch tez i mam takie dziwne uczucie w szyjce

Olciaaa nie martw się na zapas czy któraś z was ma problemy z tarczyca moje tsh wynosi 0.013 a zawsze miałam 1.75. Lekarz mnie wystraszył ze zaniżenie hormonów może zaszkodzić rozwoju dziecka. Biorę Eutyrox 50 ale teraz 25. Miałyście taka sytuacje???

Olciaaa z całych sił 3mam kciuki i myśle o Tobie!!!
Madzia ja mam niedoczynnosc tarczycy, biorę thyrax duotab w sumie 125. To to samo co euthyrox tylko inna nazwa. Badania będę dopiero robić ale w poprzedniej ciąży zwiększyli mi dawkę o 25. Tak czy siak uważam ze trzeba regularnie robić badania i wg potrzeby zmieniać dawkę w gore lub w dół. Bo ciąża moze zmieniać zapotrzebowanie. Teraz to do 9 tygodnia muszę czekać na pierwsza wizytę wiec do tej pory tez nie miałam sprawdzanego tsh.

Pytanie do dziewczyn w okolicy mojego tygodnia (7-8 tc) - odczuwacie juz jakaś różnice w wielkości brzuszka?
U mnie dopasowane rurki robią sie ciasnawe w pasie, ale waga stoi w miejscu.

Niesia_88 mam podobnie, w pierwszej ciąży po 12 tygodni widziałam różnicę, natomiast w tej ciąży już mam malutki brzuszek mimo , że schudłam.

reklama
Do góry