reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe Mamy 2016

Niesia_88 mam podobnie, w pierwszej ciąży po 12 tygodni widziałam różnicę, natomiast w tej ciąży już mam malutki brzuszek mimo , że schudłam.

U mnie to pierwsza ciaza i czasami mam tak, ze wstaje rano i brzuch jest płaski, wręcz momentami wklesly :p a na drugi dzien mam taki wypchniety jak po duuuzym obiedzie

reklama
Witam :)
Olciaa kochana głęboko wierzę, ze u Ciebie to jakas pomylka z tymi wynikami jednak :/ bardzo dziwne, ze ta beta spadła tak odrazu, kumpela po wywolawym poronieniu miala jeszcze tydzien od zabiegu wysoką bete. Trzymam za Ciebie mocno kciuki! :*

Przez ta sytuacje az zaczęłam sie martwić swoim brakiem objawów :(

Witam nowe mamusie :)

Nesia, ja w pierwszej ciąży dopiero w 18 tc zaczęłam widzieć rosnący brzuszek. Jestem osobą "przy kości", więc nieco później. Teraz tez też mam nadwagę, ale widze już, że brzuszek się zmienił, bynajmniej tak czuję.

A ja dziś albo mam przesilenie przeziębienia, albo za dużo chodziłam... Bo a to zakupy, a to ciuszki jakieś kupić, bo i u mnie ciasnawe wszystko. Leginsy zakupiłam, bo spodnie ciążowe z pierwszej ciąży wiszą mi na czterech literach i czuję się niekomfortowo.
Poza tym gardło boli, z nosa leje się bardziej, do tego ciągle mnie coś ciagne w podbrzuszu, ze az biegam do wc częściej niż dotychczas. Do tego co zjem, to ból brzucha i odbijanie:baffled: Normalnie dziś jestem jak z krzyża zdjęta:confused2:

Czesc dziewczyny.
Olciaaa mam nadzieje ze jest promyk nadzieji. Moze rzeczywiście to dziwne ze tak od razu spadla,ale nie jestem lekarzem nie wiem,nie chce rozbudzac w Tobie watpliwosci. Trzymaj sie bo na pewno jest Ci ciezko.
Mnoe dzis lekko pobolewa moze za duzo powiedziane ale czuje podbrzusze wiec pewnie znow cos tam sie rozciaga a czytalam trz ze brzuch moze pobolewac w terminach kolejnych miesiaczek a ja teoretycznie kolejna dostalabym jutro.
Co do wielkosci brzucha to jako taki nie rosnie,nie przytylam,nie mam wzdec,woda w organizmie sie nie zatrzymala ale rosnie mi podbrzusze.nad spojeniem lonowym z dnia na dzien mialam coraz wieksza kulke ktora później rozlala sie na cale podbrzusze a teraz coraz bardziej odstaje i podchodzi coraz wyżej w kierunku pepka.widac ja jak stoje nago no i jak przejezdzam reka to czuc wyrazne wybrzuszenie.wiec dzidzia rosnie :-) pewnie gdybym nie miala tłuszczyku na brzuchu i bylabum chuda z plaskim brzuchem to bardziej byloby widac

reklama
Do góry