reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe Mamy 2016

Ja zostałam kierownikiem 2 miedisce temu :) ale pracować będę fo grudnia :)Niesie dziekuje ci teraz wiem ze nie powinnam sie martwić aż tak :) za 2 tyg wesele moje tu dzidzia nie można sie martwić :) dzieki jeszcze raz

reklama
Mi nikt nie pogratulował , jeszcze na dodatek tyle stresu mnie to kosztowało . Zreszta sie im nie dziwie , pracuje w kancelarii adwokackiej w Niemczech i mamy 70% klientów Polaków no i oni potrzebują kogos to umie biegle po polsku i niemiecku.... I ciezko im bedzie tera kogos na moje miejsce znaleść.... Ale
Naprawdę potraktowali mnie wrednie

Nie ma za co :-)

Też mam zamiar pracować do grudnia, ale zgodnie z przepisami 4h przy kompie i 4h przy innych zadaniach (jak mi jakieś w ogóle wymyślą:-p)

Cześć dziewczyny :-)

czy mozna do Was dołączyć? Obiecałam sobie ze nie zajrze na ten wątek dopóki serduszko nie ruszy, czyli do wizyty u gina która mam za 6 dni. No ale nie wytrzymałam... :-) przyjmiecie mnie do swojego grona?

Nie wiem czy tu mozna sie przedstawiać. Ale : nazywam sie Marta, mam 34 lata. To moja 4 ciąża. Druga ciąża okazała sie szczęśliwa i urodziłam synka który teraz ma 3 latka. Bardzo bym chciała zeby i tym razem sie udało, bo lata lecą. Puki co nie ciesze sie jeszcze ciąża, ale jakos w grupie raźniej przechodzić przez te wszystkie stresy i oczekiwania.

Madzia0903 może akurat dobrze się będziesz czuła na weselu. W tamten weekend ślub brał mój brat , zarobili dwudniowe wesele . Myślałam, że będę siedziała tylko za stołem a tu o dziwo dobrze się czułam. Tanczylam do 3 rano. Tobie życzę tego samego

Czesc dziewczyny nie smutajcie bo to nie wskazane w waszym stanie ja sobie poplakalam smutno mi ze się nie udalo ale widocznie tak miało byc a dzidziusia nie bylo na ust ... Ja do konca za was będę trzymać kciuki :)

I przepraszam ze Wam o tym pisze ale nie mam kogo sie doradzić a kilka z Was miało podobna sytuacje ...

Dzwonilam do lekarza i powiedzial mi ze to nie możliwe bo skoro na ust byl pęcherzyk to jest ciaza a beta wykazala poniżej 2 wiec ciąży nie ma a ja krwawienia nie mam ani nic a test robiłam wczoraj i wyszedł pozytywnie wiec jakies stężenie w moczu jest a pomimo brania leków na podtrzymanie powiedzial mi ze i tak bym poronila w razie w ... Mam nadal brać te leki i przyjsc w poniedziałek do niego powiedzcie mi czy ktoras tak miala ? Bo wydaje mi sie ze jak kobieta dopiero krwawi i roni to ta beta dopiero spada i juz po zabiegu ta beta nadal spada a nie wynosi od razu brak ciąży ... Na prawdę nie wiem juz co mam myśleć na ten temat i bardzo przepraszam ze o tym pisze a moze ktoras ktoś miala podobna sytuacje napisalaby do mnie na priv żebyśmy tutaj o tym nie pisaly ...

I jeszcze raz dziewczyny zero stresu placzu tylko cieszyć sie bijacymi serduszkami i wracajcie z wizyt tylko z dobrymi wiadomosciami

Hej:tak:
Olciaa a może pomylili wynik bety?testy nie sa takie czule, najczulsze od 10 ale większość 25...napisz do nas co się okazało po wizycie:tak:
Imagination ja z coreczka pozeralam kwaśne i mandarynki a później troszkę więcej słodkiego:tak:
Teraz nie mam zbytnich smakow:no:w ogole jakos objawy mi zniknely:szok:piersi już tak nie bola, spiaca jedynie jestem...zobaczymy co za tydz bd na wizycie:tak:

reklama
Olciaa ja jak roniłam pierwszą ciążę to miałam betę 26 tys a potem 25 tys. Ale nie krwawiłam i juz spadała, ale to był 11 tc a zabieg miałam tydzień później. Dziwne, że u Ciebie jest dwa od razu to jakby zero. Może wynik jest błędny.

Do góry