reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe Mamy 2016

Olciaa przykro mi bardzo. Tez mam to doświadczenie za sobą wiec wiem co czujesz [emoji22] jestem jednak pewna ze za niedługo znów zobaczysz dwie kreseczki! I tego z całego serca Ci życzę!!!
13x13 musi być u Ciebie lepiej z Mdłościami prawda? Bo czuje ze cześć z nich mi przesłałas [emoji6]

reklama
Hej dziewczyny, długo się nie odzywałam bo cierpię na permanentny brak sił i energii, całe dnie spędzam w łóżku, nie mam na nic siły, nawet obiadu mężowi nie ugotuję bo mnie mdli. Mam nadzieję, że to szybko przejdzie.

Olciaa, bardzo współczuję, ściskam Cię mocno...

Ja należę go Sierpniowek 2014 i tam po porodzie odchudzalysmy się razem. Fajna sprawa, co tydzień ważenie ze zdjęciem wagi. Motywacja nieziemska. Ja z synem utylam 30 kilo, potem schudłam do 58 kg. Syn miał 8 miesięcy jak zaszłam w ciążę i znów 30 kilo przytyłam... Teraz mam 57 kg i jak przytyje znowu tyle to oszaleje ;) Ja chcę walczyć z zachciankami bo ani zdrowe nie są dla dziecka ani dla mnie.

reklama
Do góry