reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe Mamy 2016

reklama
Kameleonleon a co Ci podają na zbicie leukocytow , powiem Ci ze ja.praktycznie cała.ciążę się z nimi mam , ostatnio doszło mi prawie do 20 , a jak.lezalam w szpitalu powtórzyłam mocz i samoistnie zanikly - dziwNe nie ? Na te leukocyty to zawsze dostawałam od gin taki antybiotyk (kurde nie pamiętam.nazwy ) to w takim proszku musiałam.rozpuścić na noc i wypić (przrd wypiciem tego nie mogłam jeść 2h i pić ) no i z rana oddać mocz. A jak Ci każą oddawać mocz ? Moja gin każe Pierw się umyć później włożyć tampona pierwsze siku zlatuje i pobierać z tego środkowego.

Gosia mi zawsze dopochwowo badają.

Ja pamiętam, jak dostałam opieprz w szpitalu, że źle oddałam mocz. Prawidłowo pobiera się tak: podmyć się przed oddaniem, usiąść na wc, pierwszy strumień do wc (ok. 2-3 sekund), a dopiero środkowy do pojemnika.

ja też mam leukocyty w moczu, nie dużo, ale mam.

Dokładnie tak Malutka466 :)

Dziewczyny a tak odbiegające od tematu , mam.ochotę przeczytać jakąś fajną książkę -taka która mnie wciągnie i przeczytam ja jednym tchem . Może byście coś poleciły? Albo chciały pożyczyć :)

Z tym podmyciem i resztą przed pobraniem moczu to chyba ważne. Kiedyś wyszło mi sporo bakterii bez podmycia, przestraszyłam się i po 2 dniach zrobiłam jeszcze raz, ale już tak jak Malutka pisze i wyszło połowę mniej. Przy normie do 400, mój max wynik był 1800, ale mój gin mówi że jest ok... sama z siebie biorę ten żurawit.

reklama
Dokładnie tak Malutka466 :)

Dziewczyny a tak odbiegające od tematu , mam.ochotę przeczytać jakąś fajną książkę -taka która mnie wciągnie i przeczytam ja jednym tchem . Może byście coś poleciły? Albo chciały pożyczyć :)
Polecam wszystkie książki Sparksa, jeśli lubisz romantyczno-obyczajowe. A propo książek to zamówiłam dla mojego M. książkę "Jak być wystarczająco dobrym tatą". Przeczytałam fragment w necie i strasznie mi się spodobała, ciekawe czy jemu też się spodoba bo ogólnie nie lubi czytać :-)

Do góry