Malutka466
Fanka BB :)
Itucha, ja też Może w tłumie gdzieś Cię zobaczę Ja na kilka: bezpieczny maluch, świadomy poród, mama wie.
O skandynawskie kryminały też lubię bardzo
O skandynawskie kryminały też lubię bardzo
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cieszę się że podpowiedziałam jak przeczytałam fragment to bardzo dużo było o wspieraniu żony i nie miganiu się od obowiązków przy dziecku, także lektura w sam raz dla mojego M.No i z nieba mi spadłaś!!! Mój mąż ma na początku marca imieniny i nie wiedziałam, co mu kupić! Myślę, że mu się przyda.
Sparksa czytałam w liceum jeszcze: List w butelce chyba taki był tytuł i bardzo mi się podobało - rozbudziło moje nastoletnie zmysły.
A jeszcze taki fajny pisarz był Jonathan Caroll i "Zaślubiny patyków" kojarzysz może? Też fajna rzecz do przeczytania.
Malutka466 oj seria Alibi na szczęście jest super.
Itucha ja się przymierzam do czytania Jo Nesbo. Napiszesz mi od której książki najlepiej zacząć.
Ja ostatnio to dopiero przeczytałam serię Millenium Siega Larsona, teraz mnie czeka jeszcze przeczytanie kontynuacji. No i zaczęłam czytać też Roberta Ludluma serię o Bournie i to czytam od początku, książka jest zupełnie inna niż film.
Naprawdę produkcję mamy niezłą. Nie było mnie ledwo ponad godzinkę a tu ponad dwie strony tylko tego wątku. Jak ktoś czyta raz dziennie to potem odpisać to masakra