reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe Mamy 2016

reklama
Czuje sie winna[emoji23] poprostu chciałam wiedzieć jak to jest z tym statusem grupy na fb. I rozpętało sie piekło.

Niektóre dziewczyny chciały, by grupa była tajna, a nie zamknięta. Ma to swoje plusy (nikt nas nie widzi, naszych nazwisk, danych osobowych, zdjęć) ale też minusy (nikt nie może znaleźć naszej grupy i do niej dołączyć). Utworzyłam ankietę i poprosiłam dziewczyny, żeby zagłosowały, w jakiej grupie chcą być, chciałam temat poddać pod dyskusję. Nikola napisała, że to ona jest adminką, ona stworzyła pewne zasady i ustawienia, że ją to denerwuje i jak mi się nie podoba, to mam opuścić grupę, po czym sama mnie usunęła. :D

No właśnie... ja nie ujawniam wiele na FB, dlatego że wiem, jak łatwo z niego korzystać marketingowcom i reklamodawcom. Nasze dane stają się towarem. I dlatego ostrożnie dobieram sobie to, co lajkuję. Dziewczyny też na to zwróciły uwagę, ale dyskusja została zamknięta, bo Nikola usunęła moją ankietę. Kiszka, kiszka z tą grupą, zwłaszcza, że co chwila dołączały jakieś osoby, które prosiły o wypełnienie ankiety do magisterki, dawały linki do jakichś produktów. Jestem pewna, że było tam kilka osób, które nie rodzą w maju, a chcą mieć dostęp do nas. Ale i tak zamierzałam się wypisać ze względu na tę jawność danych osobowych właśnie, tak więc nie płaczę. :)

reklama
Ja się sama wypisałam z tej grupy. Jak ktoś chce mieć władzę absolutną to niech sobie kurnik założy i tam rządzi.Z ludźmi się tak nie postępuje.

Basi zaraz sprawdzę jaki model Angelcare ma moja podopieczna. Przetestowałam go i sprawdza się bez zarzutu także będę mogła polecić.

Do góry