reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe Mamy 2016

Madzia0903 to masz w normie ciśnienie. Niestety w ciąży trafiają się różne przypadłości.

Dziewczyny dajcie spokój z tym słodkim proszę ;)

reklama
Strona sie nie otwiera, ale dziękuje, znalazłam w gazetce. To są po prostu suche "szmatki"? Jakie przeznaczenie?

Dzisiaj po pracy kolejne spotkanie w szkole rodzenia. Dziś tematem przewodnim będzie połóg.

Muszę zajrzec do tej biedry, moze nawet dzisiaj w drodze powrotnej do domu.

I zaczynamy dziś 27 tc, ach coraz bliżej wielka chwila.

Ja dziaja skończyłam 28 tydzień. Juz leci 29. Po 30 to chyba już jak z procy poleca te tygodnie. Po ruchach małego czuje ze juz nie są takie delikatne tylko "kawał"chłopa tam buszuje :) 20 lutego wizyta, podejrzymy co tam u niego :)

Miłego dnia.

reklama
U nas w szkole rodzenia nie ma już miejsc. Dziewczyna która ma termin na koniec kwietnia mogła zapisać się dopiero w marcu. Ja nawet nie próbuje. Wszystkie juz zaprosiły położne do siebie? Niby od 21 tygodnia się zgłasza. Ja zadzwonię do nie po 30 tyg.

Do góry