madzia0903
Fanka BB :)
Dziewczyny robicie sobie masaż krocza by wam pochwa nie pękła badz uniknąć nacięcia?? Ja zaczelam dzis robic ale to boli.. :|
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U nas też psy sąsiadów regularnie godzina 7 odstawiają cyrk. Dzień w dzień, szczekają z okazji wyjścia na spacer. Ale my już się przyzwyczailiśmy, i wiemy że sąsiedzi stosowali sporo metod żeby je tego oduczyć tylko nic nie pomogło. A nie byłoby lepiej najpierw z sąsiadami pogadać na ten temat, może coś wymyślą żeby go uciszyć?Madzia ja chciałabym robić. Ale zobaczę.
Nie śpię od 5. Dzięki psu sąsiadów wyje, wyje i szczeka! A to pies z partreru, a my ns trzecim piętrze mieszkamy :/ Ledwo do pracy wyjdą a on swoją arie odwala. Mam dość, bo to kolejny dzień, kiedy budzę się przez niego koło 5... Kiedyś tak nie robił, nie wiem co się stało... Mam ochotę po Straż Gminną zadzwonić, żeby sprawdzili co się dzieje.
Maui, mam nadzieję, że tak będzie z pokarmem
No nic, jem śniadanie i oglądam Prawo Agaty
To dziwne bo zazwyczaj małe szczeniaki tak wyją a nie dorosłe psy. No to faktycznie jak to jeszcze potrwa to zadzwońcie do gminy i niech zobaczą.Już rozmawiałam. Oni nie wiedzą co zrobić. Zwłaszcza, że on tak od kilku tygodni dopiero wyje. Kiedyś tak nie robił... Poza tym sąsiad chyba nie do końca mi uwierzył, ale potem sąsiadka nad nimi im zwróciła uwagę.