reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe Mamy 2016

Moja teściowa przz pierwszy rok życia Kuby nie przyjeżdżał w ogóle. Widzieli wnuka tylko dlatego, że myśmy jeździli raz na kilka mięsięcy do nich. Teraz juz jest trochę lepiej. Na szczęście moja teściowa mieszka kawałek dalej i nie musiałam słuchać jej rad. Moja mam potem się opiekowała Kubą. Za to moja babcia, mama moje mamy to co chwilę mnie pouczała.

reklama
Dziewczyny kurde, mam bardzo ciemny mocz, martwię się, że to krew w moczu... Raz mam ciemny, raz normalny. Wczoraj do badania miałam normalny. Nie wiem czy jechać na SOR...

Dziewczyny czy któraś z was ma problem z wypinajacym sie bobasem? Moja mała już drugi raz wypięła sie po prawej str brzucha i od kilku godzin czuje ból przy każdym ruchu... Mogę leżeć i... Leżeć. Mała sie kreci, czuje ja normalnie, tylko ten uciążliwy ból po prawej.... Jak żyć?! :D

Chyba tak zrobię, bo to dziwne. Ja dużo piję właśnie. Dzisiaj już 1,5l wody plus dwie herbaty i jeszcze dwa razy zupę jadłam.

jak przed chwilą byłam to mocz był normalny... sama nie wiem. dziwne to

Malutka czasem jest też tak jak jest długa przerwa pomiędzy siusianiem. Ale jak masz możliwość to zbadaj próbkę, tylko nie wiem jak w weekend.

Basi89 no moje dziecko też się zaczyna wypinac z jednej strony czasem. Łobuzy robią się coraz większe :)

Normalnie pseudoefydryna by mi się przydała na ten katar to bym się poczuła jak na haju chociaż ;)

reklama
Do góry