reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe Mamy 2016

reklama
Bry, my dzisiaj późno wstaliśmy. Mąż po nocce to tak jest :) Nie mielismy nic na obiad, więc do Biedry. I tym oto sposobem mamy gulasz i pyzy :)
Mój Maluch też leniwy trochę dzisiaj, pewnie śpi.

Witam :) u nas tez nudne popołudnie ogółem nudna niedziela :p obiadu nie gotowałam bo byliśmy u teściowej bo mieliśmy zaproszenie :) mój mały się rusza ale strasznie boli mnie miejsce intymne szczególnie w nocy przy wstawaniu czy obracaniu się jakaś masakra mam nadzieje ze nic się złego nie dzieje. Mój mały strasznie na dole siedzi czuje go strasznie pytałam się o to lekarza to powiedzial ze to normalne ponieważ pierwszy poród miałam sn:) a tak to nic nowego :)

Basi - gratuluje wytrwałości :) wypoczywaj :)

Madzia - czasem tak jest, moja też ma dni spokoju, zobaczysz jeszcze da Ci popalić :)

U mnie było już ładnie biało ale po południu zaczął deszczyk padać :/ i jednym słowem będzie masakra, plucha, szarość a co za tym idzie w moim przypadku senność.. bleee :]

Ja dzisiaj popołudnie u rodziców. Objadłam się więc pewnie w nocy zgaga pomęczy.

Dzisiaj dzień senny u mnie też . Dodatkowo bolą cały czas mnie pachwiny i uda.

Jutro jadę na glukozę.

Powodzenia Gosiu na glukozie :) daj znać jakie Twoje odczucia były, ja we wtorek ją robię.

Co sądzicie o farbowaniu, obcinaniu włosów w ciąży?

Sylwiaal to już moje czwarte badanie glukozą i poprzednie były w miarę, poza tym ze słodko. Teraz się tylko obawiam jak zareaguje mój żołądek, bo ja na czczo i mam refluks. No i boję się wyniku, bo w ciąży z synem juz miałam nietolerancję glukozy.

Ja jutro farbuje włosy. Ostatnio używam farb bez amoniaku, ale denerwują mnie bo nie kryją dobrze siwych włosów a ja mam ich sporo niestety.

Ja w ciąży, tak samo jak normalnie co 2 miesiące farbuje włosy :). Z tego co wiem to nie ma żadnych przeciwskazan. Na początku ciąży pytałam o to lekarza, to tylko się uśmiechnął i powiedział, że można :)

reklama
Ja nie farbuje włosów. Nie muszę jeszcze na szczęście, a swój brązowy kolor bardzo lubię.

Dzisiaj mam ciche dni z mężem... ehh. Dopadła mnie depresja nicnierobienia na zwolnieniu w ciąży. Mogłam dzisiaj ogarniać szafy, ale powiedział mi, że nie będzie wiercić w niedzielę. Ehh.

Do góry