reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe Mamy 2016

reklama
Wioleta93 u mnie też noc nieprzespana. .. od 2 do 5 mniej więcej. Tragedia. Dobrze, że córa dala pospać i wstalysmy przed chwila :) zaraz śniadanko i czas dołączyć do pracujacych i reszty ;)

Ja na szczęście wysypiam się dobrze, ok. 22 kładę się spać i przesypiam do rana bez wstawiania :) ale w ciągu dnia nawet po rozwieszeniu prania szybko się męczę i od razu kręgosłup daje o sobie znać, no cóż... lepiej póki co nie będzie :/ no i nadal walczę z anemią, najwidoczniej suplementacja nie działa więc muszę zmienić nieco jadłospis żeby dodać sobie trochę energii :)

Basi89 szerokiej drogi.

Kasik90 a ty w soboty tez pracujesz?

Ja nawet pospałam. Budziłam się tylko na zmianę pozycji.

Tak w soboty też, ale teraz od stycznia w co drugą na szczęście, wcześniej w każdą.

Ja się budziłam ze 3 razy bo mi jakoś zimno było i musiałam sobie obciągnąć nogawki piżamy i spałam dalej :p

Witam dziewczyny:) jak wam mija sobota? U mnie spokojnie teraz sie szykuje na urodziny ale szczerze mi sie niechce:/do tego jestem kierowca jednych przywioze i po drugich jade :p

Oj kobitki... rośniemy i boli hehe
ja przekroczyłam z wagą magiczne 60kg, no i ostatni tydzień 2 trymestru leci -jak to szybko....
Dziś ubrałam strój narciarski, spakowałam córkę w taki sam i poszłyśmy pochodzić po zaspach -super sprawa
Jutro mam nadzieję sanki -oczywiście nie ja osobiście, jakoś nie przeszkadza mi jak kobiety w ciąży maratony biegają ale ja siebie nie widzę. Jakoś przyjęłam, że w ciąży rządzę się innymi prawami.

Mnie też boli, wydaje mi się, ze jak mała głową uciska to np. pęcherz strasznie czuję wtedy.

Basia spokojnej drogi!!!

A ja wczoraj padłam przeglądając pościele i spałam jak aniołek do 10 :biggrin2:
Co nie zmienia faktu, że mam dziś lenia totalnego i po wczorajszym całym dniu latanu - dzisiaj poprostu sobie leniuchuje:rofl::rolleyes:

Basia daj zanć jak tam podróż przetrwałaś;-) ;)

13x13 rozpoczęci III trymest też różnie podają ( mi pokazuje, że ja startuje 31.01 czyt. 27 tc - jak ten czas ucieka :errr: )
Mój synek zawiedziony, pierwszy tydzień ferii przeleciał, a nie mógł sobie pozwolić na śnieżne szaleństwo; mróź trzyma a śniegu brak

reklama
Mój syn dostał wczoraj gorączki i dzisiaj siedzimy w domu. Ma co prawda już tylko stan podgorączkowy, ale nas to uziemiło. A mieliśmy jechać dziś na kulig na Kaszuby :(

Mnie bolą mięśnie ud jakbym kilka km przebiegła a tylko stałam w kuchni przez godzinkę. Dobrze, że w tygodniu jakoś dom ogarnę to w weekend mogę posiedzieć lub poleżeć.

Do góry