reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe Mamy 2016

Witam piątkowo!:happy2:

Ja też nadal kiepsko śpie:sad: Późno zasypiał i o świcie się budze.

Jasmina ta cholerna rwa mnie też dopadła. Przy nasilonym dniu jest dosłownie masakra:baffled:
Boje się, że może to wróżyć poród z bólami krzyżowymi:no:
Ja już jeden taki przeżyłam i nikomu nie życze!:no2:

My dzisiaj mamy 100-dnióweczkę!!:biggrin2:

A poza tym zabiegany dzień.. Właśnie wróciłam od dentysty.. na szczęście nic do robienie nie było, tylko o dziąsła musze zadbać.
No i zaraz znowu wychodze, mam te dziś w planach oglądanie wózków.

Trzymajcie się!

reklama
aaa zwariuje już mnie dopadł ból spojenia łonowego modlę się o dziecko o mniejszych wymiarach jak pierwsze bo może mi grozić wyciąg ehh. Ja też wstaję w nocy przynajmniej dwa razy ale jestem przyzwyczajona

Ja też narzekam na bole lędźwiowego okropny ból ze leżeć na płasko nawet się nie bo rwie a mąż musi mi czasem pomoc by wstac i zauważałam ze jak wkładam buty to mnie piją troszkę a nie bylo tak przed ciąża...

Ojj coś się obolałe robimy, mnie czasem dopada ból kręgosłupa, na szczęście jak na razie chwilowy.
Ostatnio kładę się spać w okolicach 22 ale i tak dopiero zasypiam po północy :/ jakoś wcześniej nie mogę, mała też demonstruje swoją aktywność wtedy, do ubikacji raz czy dwa wstanę, bywają dni kiedy nie mogę później zasnąć i przez godzinie patrzę się w sufit :/ zobaczmy jak będzie tej nocy.

Ojj coś się obolałe robimy, mnie czasem dopada ból kręgosłupa, na szczęście jak na razie chwilowy.
Ostatnio kładę się spać w okolicach 22 ale i tak dopiero zasypiam po północy :/ jakoś wcześniej nie mogę, mała też demonstruje swoją aktywność wtedy, do ubikacji raz czy dwa wstanę, bywają dni kiedy nie mogę później zasnąć i przez godzinie patrzę się w sufit :/ zobaczmy jak będzie tej nocy.

Brzuchy rosną i kregoslupy odmawiają posłuszeństwa. Ja codziennie jak sie klade to sie musze trochę poprzeciągac, bo odcinek lędźwiowy coraz bardziej mi dokucza. Ja tez sie budzę w nocy, co prawda nie na siku, ale nawet bez wstawania mam potem problem z zaśnięciem.

Dzis to chyba będę pierwsza ;) dziewczyny melduje, ze udało mi sie wstać o 3 :D rozciągnięta, pojedzona i co najważniejsze spakowana ruszam w stronę Polski! Trzymajcie kciuki za puste drogi:D dobrego weekendu:*

reklama
Dzis to chyba będę pierwsza ;) dziewczyny melduje, ze udało mi sie wstać o 3 :D rozciągnięta, pojedzona i co najważniejsze spakowana ruszam w stronę Polski! Trzymajcie kciuki za puste drogi:D dobrego weekendu:*

O 3!? O matko, toż to środek nocy, ciężko by mi sie bylo zebrać :-) jedźcie ostrożnie i udanego weekendu :-)

Ja wstałam po 6:00, ale nawet dzisiaj czuje sie w miare wyspana :-) a teraz szykuje sie do pracy na 8:00.

Do góry