reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe Mamy 2016

Też się witam. Odwiozłam dziecko do przedszkola i wróciłam i już jestem padnięta. Miałam jechać oglądać wózki, ale mam lenia póki co.

Niesia_88 kciuki, żeby to nic poważnego, może sobie coś uszkodziłaś aplikując, ale mogą Cię zatrzymać.

Plucik powodzenia.

Justyna Siorek norma 180 jest po godzinie przy badaniu z glukozą a przy kontroli cukru przy posiłkach jest po godzinie 140 - przynajmniej tak było.

reklama
A ja sie musze zaraz zebrać, zeby sie umyc i skoczyć do fryzjera. Juz mam taką długą grzywke, ze juz nerw mi na nią brak.

Niesia wszystko napewno jest ok. Trzymam mocno kciuki :) chłopak mi dzisiaj zaspał do pracy, popłoch był rano co nie miara :| i zostawił kanapki wiec zrobiłam kawkę i w łożku szamam kanapeczkę. A musicie wiedzieć, że mój A robi najpyszniejsze kanapki na świecie:)
Śniegu nie ma, ale od wczoraj mróz na samochodach wiec moze cos jednak przyjdzie pod granice holenderska, a jesli nie to W sobotę ruszamy do Polski, moze tam ulepie bałwana. :D

Niesia ja tez trzymam kciuki za Was!

U mnie dzis tez juz bialo, ze na sama mysl o skrobaniu szyb juz jest mi zimno, a trzeba sie ogarnac, bo dzis mamy wizyte ( u lekarza co sie wchodzi i wychodzi, wiec za duzo sie nie dowiem ).

Basia a Wy autem? Jesli tak to podziwiam, bo ja to bym w zyciu nie wysiedziala takiej trasy z moja Niunia.

Jedziemy autem, bo ostatnio je troszke ztuningowalam i trzeba ponaprawiac:D I stwierdzilam ze jesli robic to lepiej teraz niz pozniej mam wysylac chlopaka samego. Zdaje sobie sprawe, ze nie bedzie to przyjemna podroz, ale przynajmniej porobie wieksze zakupy dla malucha i dla nas... a powolutku zmieniajac sie co 2,5 godz jakos sie dokulamy.:)

reklama
No niestety moja szyjka skróciła się o 0,5 cm. Nadal jest w normie, bo 3 cm, ale koniec z łażeniem. Mam nakaz odpoczywania. Aktywność dozwolona w niewielkim stopniu.
Właśnie dojechałam do pracy, poinformowałam wszystkich, że tylko zbieram swoje rzeczy I uciekam I to by było na tyle.
Miałam zostać na oddziale na obserwacji, ale dziś jest jakieś zatrzęsienie I nie było miejsc, więc lekarz uznał, że nie ma potrzeby, bo I tak dostałabym te same leki, które przyjmuję w domu. Mam przyjeżdżać, jeśli plamienie nie ustanie. Póki co śluz jakby wraca do normy, ale co się nastresowałam to moje...

Mógłby być już tak z 30 tc chociaż.

Do góry