reklama
Justyna Siorek
Fanka BB :)
Po godzinie od glukozy 75 norma jest do 180 bo mi wyszło 182 to lekarz mowil ze niewiele ale przekroczyło
Justyna Siorek
Apropo ułożenia to u mnie młody byl posladkowo ułożony do 33 tc później fikną i okręcił się pępowiną. Mi polecali basen na zmianę pozycji brzdąca
Ania_Beata
olenka_s co do tych wózków zdania są różne. Czytam opinie nt. kubełkowych spacerówek i nie ma przeciwwskazań lekarzy czy fizjoterapeutów co do korzystania z takich typów wózka. Poza tym w wybranym np. przeze mnie modelu jest regulowany podnóżek i miejsca sporo nawet na większe dziecko. Jak wyjdzie, pewnie okaże się w praniu, póki co mnie ta wersja wózka przekonała.
Witam z rana
sylwiaal jakość w c&a jak dla mnie super
Moja Gwiazda się rozkopała na całego i ciężko mi spać... Chciałabym żeby się już obróciła, bo już wolę te kopniaki po żebrach i żołądku niż po pęcherzu. Pół nocy impreza w brzuchu.
sylwiaal jakość w c&a jak dla mnie super
Moja Gwiazda się rozkopała na całego i ciężko mi spać... Chciałabym żeby się już obróciła, bo już wolę te kopniaki po żebrach i żołądku niż po pęcherzu. Pół nocy impreza w brzuchu.
Hej dziewczyny wlaasnie nie dawno wypilam glukoze nie bylo zle wzieli mi krew przed badaniem i 2godziny czekamm i znow mi wezmie. To zalezy jak jest na skierowaniu napisane czy godzina po czy dwie ja mialam ze naczczo i 2 godz po i teraz siedze i czekam ale jestem z mezem to az mi sie tak nie nudzi ;D
Witam jeszcze z łóżka :-)
Niesia mocno zaciskam kciuki! Oby to nic poważnego. Czekamy na relacje.
A ja witam z IP. Po zaaplikowaniu rano luteiny cały palec miałam we krwi.
Czekam na swoja kolej i modlę sie, aby było dobrze. Trzymajcie prosze kciuki...
Niesia mocno zaciskam kciuki! Oby to nic poważnego. Czekamy na relacje.
reklama
Hej dziewczyny wlaasnie nie dawno wypilam glukoze nie bylo zle wzieli mi krew przed badaniem i 2godziny czekamm i znow mi wezmie. To zalezy jak jest na skierowaniu napisane czy godzina po czy dwie ja mialam ze naczczo i 2 godz po i teraz siedze i czekam ale jestem z mezem to az mi sie tak nie nudzi ;D
No to powodzenia i oby szybko zlecialy Ci te 2 godziny :-)