reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe Mamy 2016

reklama
Malutka to jest mój pomysł ba wesele:) skromnie, wsród najbliższych. Mamy taki w planach albo w grudniu tego roku, albo w pierwszej części następnego:) a party dla przyjaciół zawsze można po w klubie zorganizować:)
Laktator mam ręczny z avanta. Dostałam od mamy po siostrze. Mama kupiła, używała tylko w szpitalu itak leżał i sie kurzył :)

Co do wesela to osobiście bym coś wysłała bo to jest inaczej jak wiedzą że nie przyjedziecie a jak to się mówi parę dni przed. No ale to już wasza decyzja :) mój mały dziś leniwy a co do wagi to już +7; ( a gdzie maj :(

Też mi się właśnie wydaje, że coś wypada im dac, przynajmniej tyle, żeby im się zwróciło za talerzyk, bo już niestety jest za późno na zmniejszenie liczby gości. No nic, moi rodzice też idą na to wesele to poproszę ich, żeby kupili od nas kartkę i włożyli pieniądze, a ja im oddam.

Niesia_88 pilnuje się jak mogę, nie chce doprowadzić do kolejnej sytuacji jaka miałą miejsce.. nie dźwigam ciężkich rzeczy, jak tylko mogę to leże też ze wzgledu na to, że ta pozycja jest dla mnie najwygodniejsza, zadługo nie usiedze w jednym miejscu.
Moja szyjka utrzymuje dł.29mm - naprawde warto się oszczędzać.

Ewa90 ja biore 3x2tab Aspargin
Ewa co do mieszkania to nie marudz jak tata chce Ci sprezentować no to ino tylko brać i się cieszyć ze swoich czterech kątów, a te kilka msc jakoś przebolejecie, mama Ci troszkę pomoże ;)

Mój mężuś trochę na raty, ale już skończył malować nam sypialnie, teraz czekam na komode :tak:

sylwiaal taki typ wózka do mnie najbardziej trafia, bardzo mi się podoba i jeszcze połączenie z sarością i bilą;
pozostaje tylko wybrać markę, model, kolor :-D

szyszunia0803 BUGABOO nieźle się ceni :D poszukujesz nowego czy używki?

Wiola i to jest taka 'motywacja' dla nas jeśli nam czegoś brakowało, aby starać się dać to swojemu dziecku, aby niczego mu nie brakowało i było szczęśliwe.

GosiaLew a u mnie w drugą strone, wszystkie pierścionki mam za duże, mało co obrączki już raz bym się pozbyła :baffled:

sjokolade ja to zawsze byłam ciężka w podejmowaniu decyzji, najpierw musiałam kilka razy przeanalizować, przemyśleć..
Teraz w ciąży to chyba jeszcze bardziej to się nasiliło:growl:
Mąż mnie zawsze wyzywa, że on wchodzi do sklepu, kupuje co ma i wychodzi a ja tak nie potrafie:no2:
Między głupimi dwoma lampami nie mogłam się wybrać, chyba z tydzień mi to zajeło;
także ja nie wiem jak to u mnie będzie z tym wózkiem, bo sama nie wiem czego chce

13x13 z ułozeniem mojej Dzidzi jest tak samo i nie mogę siedzieć, bo jest to mega niekonfortowe

Malutka466 ja też mam tylko cywilny i już wiem po kolendzie ( co roku ta sama gadka ) bede miała problem z ochrzczeniem mojej dzidzi w mojej parafii.

kaylla sądze, że to dobry pomysł! Kupić kartkę i włożyć symboliczny pieniążek.

Ja dzisiaj byłam na badaniu glukozy wcale nie było tak strasznie ale co się nadenerwowałm po przecztaniu przeżyć innych dziewczyn po wypiciu tego cudownego napoju to moje:-D
Niestety wyszedł mi wynik po 2 godz 148:sad: czy to już coś poważnego czy czeka mnie tylko jakas dieta? Bo któraś z was pisała, że miała cukrzycę w poprzedniej ciąży. Przyznaje bez bicia, że ostatnio ze słodyczami to ja przesadzam, a i odnosnie tycia ja mam 5-5,5 kg na plusie

reklama
Ala_25 a miałaś pobranie po godzinie też? Kiedyś wynik był ze powyżej 140 to nietolerancja glukozy już jest. Ale ostatnio czytałam, że teraz jest normą do 153. To wszystko ci powie, czy to się mieści w normie czy nie. Bo tak na granicy jest. Tylko nie wiem teraz w którą stronę. Najlepsze jest to, że na necie na tych wszystkich portalach jest o glukozie 50 g.

Do góry