reklama
Ja kupuję bez listy. Wiem już co będzie mi potrzebne a i w miedzy czasie zawsze się cos przypomni. Teraz jest tyle tego wszystkiego, że w każdej chwili podskoczy się do sklepu czy apteki i juz jest. Do szpitala tez nie szykuje nie wiadomo ile pampersow czy ciuszków, mąż będzie codziennie u nas więc zawsze coś dowiezie czy kupi. Nie ma co się stresować takimi rzeczami. Ważne by nasze dzidzie były zdrowe a zeszta to "małe piwko"
hajduczka
Fanka BB :)
Ja chyba też zacznę zapisywać te wszystkie nazwy kosmetyków. Lista w moim przypadku odgrywa ogromną rolę, bo często amnezja mnie dopada.
Co do różowych ciuszków dla dziewczynek… mnie trochę irytuję ten kolor więc kupuje często tzw. unisex, ale te najczęściej są białe .
Co do różowych ciuszków dla dziewczynek… mnie trochę irytuję ten kolor więc kupuje często tzw. unisex, ale te najczęściej są białe .
Izunia ja najmniejsze tez mam 56 ale nie ze wszystkiego jest jeszcze czas. Ja ostatnio wypisałam co i ile mamy w kwestii ubranek i myśle ze tak w lutym wybiorę sie po resztę do sklepu. Co do spraw kocykowo/recznikowo/lozeczkowych tez pewnie cos trzeba bedzie dokupić, ale nie spieszę sie z mebli brakuje mi dwóch lub trzech półek nasciennych, stojaka na wanienkę... I takich właśnie bujakow czy innych dla rozrywki maluszka. Kilka zabawek, niania, monitor oddechu... Medykamenty... Kosmetyki to wszytko przede mną
reklama