GosiaLew
Fanka BB :)
Kylla przy tym wzroście to nadwaga od 71,5 -72 kg. A niestety nie da się zachować bmi w normie przy ciąży nawet jak się jest w dolnej granicy. Ja przy wzroście co ty długo po ciazy ważyłam 72 kg, potem udało mi się zjechać do 68-69 a dopiero na wiosnę wzięłam się za siebie i za bieganie i zeszłam do 64. Chciałam więcej,ale zaszłam w ciążę. Nawet mój mąż do mnie mówi teraz, że nadprogramowe kg wybiegam. Ciążą to wyjątkowy stan i te nasze brzuszki też są fajne i ta myśl, że tam jest dzieciątko, spróbuj w ten sposób myśleć a nie jak o złych kg. Szczególnie, że jak piszesz przytyłam te max 2 kg - to tyle co dziecko, macica, płyn owodniowy, łożysko.
Sukienkę wieczorową widziałam w h&mie, mieli jeden model, nawet ładna, ale nie pamiętam ceny
Wioletta no z tym moczem to na szczęście po ciąży minie Ale jest krępujące.
Basi89 no nie wiem co na tę Twoją szyje, bo przeciwbólowe maści to tak kiepsko, chyba, że coś na paracetamolu.
ja po wizytach i ciągle nie wiem kto siedzi w brzuszku. Dziecko jest ułożone poprzecznie, nóżki ma z lewej strony brzucha od dołu, główkę, po prawej stronie od góry, To by się zgadzało jak mam kopniaki głównie. No i w związku z tym lekarz stwierdził, że gorzej jest podejrzeć. Następne usg mam 29 stycznia i tym razem będzie to inny lekarz. To może lepiej podejrzy. Poza tym moje dziecko waży 580 g wg usg i termin wg usg wychodzi na 2 maja a wg om mam na 10.05. Ja mam cały czas praktycznie ciążę starszą o tydzień z usg więc może i tak być
Sukienkę wieczorową widziałam w h&mie, mieli jeden model, nawet ładna, ale nie pamiętam ceny
Wioletta no z tym moczem to na szczęście po ciąży minie Ale jest krępujące.
Basi89 no nie wiem co na tę Twoją szyje, bo przeciwbólowe maści to tak kiepsko, chyba, że coś na paracetamolu.
ja po wizytach i ciągle nie wiem kto siedzi w brzuszku. Dziecko jest ułożone poprzecznie, nóżki ma z lewej strony brzucha od dołu, główkę, po prawej stronie od góry, To by się zgadzało jak mam kopniaki głównie. No i w związku z tym lekarz stwierdził, że gorzej jest podejrzeć. Następne usg mam 29 stycznia i tym razem będzie to inny lekarz. To może lepiej podejrzy. Poza tym moje dziecko waży 580 g wg usg i termin wg usg wychodzi na 2 maja a wg om mam na 10.05. Ja mam cały czas praktycznie ciążę starszą o tydzień z usg więc może i tak być