reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majowe Mamy 2016

Staram sie znajdowac sobie zajecie, zeby nie bylo czasu na rozmyslanie, tesknote czy nude. Lecz jak przyjdzie noc, a moj mezus jest w pracy to jest katastrofa:szok:
Jeszcze jak nie jest sie na swoim gruncie to wgl niefajnie.
Co nas nie zabije to nas wzmocni ;-)

Mialam troche odwiedzin, wiec sie milo zrobilo, troche sie zapomnialo o obecnych okolicznosciach i czas zlecial

reklama
Wózek nie wybrany, czuję się bezradna w tak szerokiej ofercie jak dziecko w markecie. 20 lat temu kupiłam Peg Prerego i był to najlepszy wózek w sklepie- na koszt rodziców ;-) a teraz widzę szałową ofertę 5 polskich firm i jestem w szoku ! Cuda Panie ;-)

Dzieciaczka mam grzecznego- czasami kopnie w pęcherz, czasami we flaki, ale nie budzi, śpi ładnie w nocy ;-)
Jutro idę na USG do luxa i zobaczymy co tam widać ;-)

Czytam o plamieniach - no musimy o siebie dbać, wiadomo, ale nic nie robić też ciężko, zwłaszcza jak ktoś ma dom, rodzinę czy do tego jeszcze pracuje...

Maui dokladnie! Moj Mezus wlasnie testuje jaka mam labe na l4, bo musial wziasc wolne i przejac moje obowiazki.
Podejrzewam, ze juz wolalby chodzic do roboty jeszcze z nadgodzinami:-D

Wozek hmmm niby mam faworyta, ale nie ukrywam, ze kwote chcialabym mniejsza na niego przeznaczyc, wiec jeszcze moze wszystko sie zmienic.

Dziewczyny pamietacie jak chwalilam sie Wam moja wygrana?:sorry:
Powiem Wam lepszy numer, bo na te dni otarte wyciagnelam bratowa i razem wzielysmy udzial w loterii. Mi wylosowali torbe, ale ona rowniez wygrala i to uwaga lozeczko turystyczne heheh takimi zostalysmy szczesciarami:-)
Wczoraj jeszcze zdazylam odebrac nagrody i zrobic im foty, ale niestety nie moge dac rady z wgraniem foty na tel.

Evelina to tylko pogratulować szczęścia :)

Ja ide jutro na kontrolna wizyte do dentysty. Przed ciążą chodziłam przeszło 2 lata średnio 1 raz w mięsiacu wiec mialam wszystko zaleczone. Ciekawe co mi tam teraz wyjdzie aż sie boje, bo akurat zęby to mam w dość kiepskiej formie i na dodatek często nawracajace zapalenie dziasel.

Moj mąż tez przeważnie wraca późno czasami wcale ale juz jakos tak przywyklam. Co prawda na L4 jeszcze nie jestem i prędko sie nie wybieram, bo chcialabym tak chociaż do końca lutego pracowac. Więc pol dnia zlatuje mi w pracy później czyms tam sie zajmuje i czas leci.

Co do tęsknoty za mężem to też powieść bym mogła napisać. Jak idzie do pracy do zazwyczaj od 8 do 20 więc cały dzień sama, i tak od ok.15 co godzinę sprawdzam na zegarku ile jeszcze do jego powrotu. A jak wróci to nie mogę się od niego odkleić :no:

mi zeby okropnie polecialy. bylam na wizycie w poniedzialek a kolejna wizyta 8 stycznia. wczoraj na wizycie u gina wyszlo ze mam anemie. musze brac zelazo :-(. poza tym z dzieciatkiem wszystko ok. najprawdopodobniej to dziewczynka ale nie byl pewny bo byc moze cos ukrywa wiec czekam cierpliwie do wizyty 5 stycznia

reklama
Do góry