reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe Mamy 2016

reklama
Wiolela jest na pewno odpowiednik clotrimazolum. Zapytaj w aptece. Nawet jak powiedzialam kiedys w Turcji to tez wiedzieli o co chodzi.

M
Mnie nadal boli pecherz i sikam, spac sie moglam a dzis mi sie snilo ze odeszly mi wody.... zadzwonilam do labu zeby zapytac i wyniki i wszystkie posiewy z moczu, cewki i pochwy jalowe
Troche sie uspokoilam, ze to nie bakterie. Mam tez takie bardzo wrazliwe wargi mniejsze , nie wiem czy nie zaczal mnie podrazniac krem dopochwowy zakwaszajacy ktory uzywam.

I tą maść w ciąży można bez problemu? Nigdy nie miałam takich infekcji więc nie wiem.

Lekarze po 1 trymestrze przepisuja, ale jest bez recepty bo nie jest tak mocna jak np pimafucin. A jak dobrze pamietam to chyba malutka miala przepisana

Ostatnia edycja:
No to muszę spróbować, żeby w coś gorszego się nie przerodziło :no:

Dostaliśmy dzisiaj piękną kołyskę dla dzidziusia :) napływ tych wszystkich niemowlakowych rzeczy mamy ostatnio ogromny. Mąż ręce załamie jak zobaczy kolejny nabytek :p

Ja się nie moge doczekać kiedy kołyska zjedzie do nas do domku :) ale to pewnie po świętach :) ja jął narazie mam dużo ubranek :) kupiłam tez laktator , monitor ruchów dziecka , termometr . A teraz w superpharm będzie promocja na inhalatory wiec musze jakiś wybrać :)

Kołyska ;-) a resztę porobię zdjęcia i wrzucę jutro na wątek o wyprawce coby tu nie zaśmiecać;-) ale powiem wam, że już mnie wciągnął szał na rzeczy dla dziecka, tym bardziej że narazie nie wydałam ani centa :p

Załączniki

• 1448908761751.jpg
    1448908761751.jpg
    16,8 KB · Wyświetleń: 47
Dziewczyny , byłam, przebadali mnie tak dokładnie ze az byłam w szoku. Wszystko z dzidzia ok, bol spowodowany jest tym ze macica sie rozrasta. Oczywiście wspomnieli ze następnym razem mam isc do lekarza a nie szpitala.... No ale kazdy by tak na moim miejscu postąpił :) najważniejsze ze z maleństwem wszystko dobrze.

reklama
Piękna kołyska. Tez bym poszła na zakupy ale lekarz nie jest pewny czy to ba 100%dziewczynka. Moj maz mowi ze po świętach zaczniemy :)mysle ze wcześnie bo 15 mam wizyte u lekarza :)

Do góry