reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majowe Mamy 2016

My jeszcze nie wiemy czy to chłopak czy dziewucha :-D Ale dużo rzeczy jest uniwersalnych, a akurat koleżanka jest z chłopcem w ciąży więc jak będzie dziewczynka to zbędne rzeczy jej oddam. Na razie wychodzę z założenia, że jeśli ktoś chce oddać to biorę, przyda się albo mi albo koleżance.

reklama
Pewnie ze tak fajnie sie wam złożyło ale mój mąż mówi na spokojne hehe ale jadę na święta do brata do UK to tam nie odpuszczr :) widzę Wioleta93 ze chyba termin porodu raki sam będzie

Ewa90 to szalejesz z zakupami. Inhalator już kupujesz? Ja kupowałam dopiero jak był potrzebny, noworodkowi to raczej się nie robi inhalacji. Niemowlakom to już tak, ale takim kilkumiesięcznym.

Wioleta super kołyska, też chcę mieć, ale muszę sobie kupić. Super, że masz kogoś kto Ci to wszystko daje, tez nie gardzę jak coś dostaję.

Marcelina to dobrze, że wszystko w porządku, ale lepiej sprawdzić. U nas w Polsce to raczej idzie się IP niż do lekarza jak coś dzieje się nagle typu upadek.

Mnie w ogóle nie ciągnie jeszcze do zakupów. Na razie oglądam ewentualnie.

madzia, no faktycznie, co do dnia :)

Gosia akurat z tą kołyską to jestem trochę w szoku bo dostałam ją od sąsiadki z którą praktycznie mówiłam sobie tylko "cześć" od czasu do czasu, a dzisiaj zaprosiła mnie do siebie i jeszcze dostaliśmy prezent. A kołyska nowa, nieużywana, jeszcze z folią. Więc dziwię się, że jej nie sprzedała :p

Ja na 19 maja. Nie wiem od czego to zależy.

Suwaczki pewnie macie wg daty @ a datę porodu lekarz mógł też wyznaczyć wg wieku usg :)

Wioleta no to fajna sąsiadka.

Dzisiaj jak byłam po młodego w przedszkolu to wisiała informacja o zbieraniu na szlachetną paczkę potrzebnych rzeczy dla rodziny z naszego regionu. Ja jak to przeczytałam, to oczywiście prawie się rozryczałam i jak przyszłam do domu do spakowałam od razu za małe ciuchy po Kubie i jeszcze mój P. dzisiaj przywiezie zabawki od szwagra, więc też część dam, bo Kuba ma już tyle, że szok. Jutro jadę do przedszkola z siatami.

reklama
Bardzo ładna i duża ta kołyska. Takie miłe gesty to wogóle cieszą:tak: Jeśli coś bym dostała to też bym nie pogardziła:tak:

Gosia fajne są takie akcję! U nas w szkole też są organizowane, ale narazie widziałam, że zbierane są nakrętki, makulatura, karma dla psiaków może o takiej szlachetnej paczce też pomyślą.

Marcelina ja też byłam w szoku, że tak dokładnie mnie zbadali, przynajmniej wyszłam spokojna, że wszystko jest w porządku z dzidzią.
Przyczyny plamienia się nie doszukali, ale najprawdopodobniej musze mieć coś powiązanego z kamieniami na nerce i zapewne jakieś kamyszki poleciały przy oddawaniu moczui stąd te skrzepy - czy któraś z Was spotkało coś takiego?

Do góry