Witam się dziś, jutro mam usg... matko jak się stresuję
myślałam, że jestem ponad to a aż mi niedobrze z nerwów
trzymajcie kciukasy hehe
jagoda1331 ja chodziłam do tego samego lekarza, ale to był człowiek anioł. Jakoś nie obwiniałam go za to co się stało. Oczywiście rób tak jak czujesz się bezpieczniej i bardziej komfortowo, Twój spokój jest teraz najważniejszy, im Ty będziesz lepiej się czuła tym lepiej będzie czułą się dzizia:-)
Tirli ja nie mam zachcianek, chociaż powinnam się zorientować, że coś jest nie tak bo tydzień temu zjadłam 2 wstrętne, ostre zupki chińskie
było mi po nich tak źle i miałam taką zgagę ale nie mogłam się powstrzymać hehe. Ja mam nadzieję, że mdłości i wymioty mnie tym razem miną -miałam wszystko, ciągle i bez przerwy
Kasik90 super -ja nie wiem co to za moda w tych klinikach, że osobna umawiam się na usg a osobno do lekarza. Teraz postaram się to zgrać w 1 dzień -lekarza po usg, no ale teraz miałam iść kontrolnie i po krążki.... co do zachcianek -ja urodziłam córkę a ciągnęło mnie do ostrego i do... piwa. To było coś strasznego, takiego gorzkiego, ciemnego -którego nie znoszę
nusia86 w 8 miesiącu idealnie poczujesz się w ciąży
wyśpij się ile możesz na brzuchu i w jakiej pozycji lubisz bo wtedy pozostanie jedna słuszna -ta w której dziecko się nie obudzi i nie skopie cię po nerkach;-)
Anno tym razem już wszystko będzie dobrze, trzymam kciuki żebyś się nie denerwowała &&&&
anncka -witaj
L-oka bardzo Cię ściskam, chociaż wirtualnie -mam nadzieję, że za miesiąc napiszesz nam tu że jednak czerwiec jest lepszym miesiącem niż maj i zdecydowałaś się rozgościć na czerwcowym wątku. Trzymam kciuki i czekam na dobre wieści &&&&
Kachaa87 aaa to się zgadza, ja kiedyś poszłam na NFZ (akurat w ciąży nie byłam) a tam kartka "nie wymuszaj L4 ciąża to nie choroba" nawciskałam mu i powiedziałam, że jest chyba nienormalny. Pod tą kartką powinien powiesić drugą "ale prywatnie mam inne zdanie". A Agatka -cóż moja imienniczka -silna i charakterna dziewczyna
Justyna -witaj
Kami.p -dzieci zawsze są w dobrym czasie, to faceci po prostu w czas się nie zwiną z naszego życia
Kogo pominęłam przepraszam ale jakoś ta pogoda mnie ogłupia, Miłego dnia dziewczyny!!!!