reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe Mamy 2016

Witajcie, niestety moje przeczucia sie potwierdziły i dzisiejszy wynik bety pozostawia wiele do zyczenia. Lekarz kazał odstawić duphaston i czekać na plamienie :( bardzo mi smutno ale nic nie poradze
Tym samym żegnam Was i życzę, by moja zła wiadomość byłą już ostatnią taka na tym wątku oraz kolejnych 8 miesięcy świętego spokoju! Oby dzieciaczki rosły jak na drożdżach i w maju były szybkie i bezproblemowe rozwiązania! Trzymajcie się mamusie!

reklama
13x13 zaczelam ciaze na nfz, probowalam zmienić na innego to nie chciał przejąć ciąży, problem był nawet z zaświadczeniem do pr o ciąży, nie mowiac o L4 - przeziebiona bylam non stop bo na sklepie zimno było...gdyby nie prywatny gin to pewnie nie miałabym Agatki:no:robil co wizyte usg i zauwazyl, ze trzeba szybko dzialac, trzeba było lezec w domu, potem w szpitalu kroplówki, lykac tabsy ale udało się donosic:tak:inaczej podchodzą do ciężarowy jak placi kaske - brutalne ale prawdziwe:sorry:
Spijcie dobrze:tak:

Tirli a słyszałaś o tej metodzie ze dzień, w dniu, dzien po owulacji chłopak a wcześniej dziewczynka?:) Dużej ilości osób się sprawdza z tego co na forum piszą chociaż wiadomo są wyjątki. Niestety tu trzeba wiedzieć dokładnie kiedy jest owulacja a ja moge tylko sobie gdybać :p
Dziewczyny widze że sporo osób ma na 14.09 wizyte! Oby jak najwięcej bijących serduszek było !

Pola ja slyszalam o tej metodzie:tak:obstawiam na chłopaka u siebie:tak:ja mam wizyte na rano 14.09 :tak:jutro ide porobić czesc badan z listy:tak:

reklama
Kacha a 14.09 to ktory to dokladnie tydzien i dzien bedzie u Ciebie? No ja wlasnie nie wiem kiedy mialam owulacje, nie wiem czy w niedziele czy pon a sexik byl w sobote po południu wiec raczej chlopak no ale zobaczymy :p

Do góry