reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe Mamy 2016

Witajcie, niestety moje przeczucia sie potwierdziły i dzisiejszy wynik bety pozostawia wiele do zyczenia. Lekarz kazał odstawić duphaston i czekać na plamienie :( bardzo mi smutno ale nic nie poradze
Tym samym żegnam Was i życzę, by moja zła wiadomość byłą już ostatnią taka na tym wątku oraz kolejnych 8 miesięcy świętego spokoju! Oby dzieciaczki rosły jak na drożdżach i w maju były szybkie i bezproblemowe rozwiązania! Trzymajcie się mamusie!

reklama
13x13 zaczelam ciaze na nfz, probowalam zmienić na innego to nie chciał przejąć ciąży, problem był nawet z zaświadczeniem do pr o ciąży, nie mowiac o L4 - przeziebiona bylam non stop bo na sklepie zimno było...gdyby nie prywatny gin to pewnie nie miałabym Agatki:no:robil co wizyte usg i zauwazyl, ze trzeba szybko dzialac, trzeba było lezec w domu, potem w szpitalu kroplówki, lykac tabsy ale udało się donosic:tak:inaczej podchodzą do ciężarowy jak placi kaske - brutalne ale prawdziwe:sorry:
Spijcie dobrze:tak:

Tirli a słyszałaś o tej metodzie ze dzień, w dniu, dzien po owulacji chłopak a wcześniej dziewczynka?:) Dużej ilości osób się sprawdza z tego co na forum piszą chociaż wiadomo są wyjątki. Niestety tu trzeba wiedzieć dokładnie kiedy jest owulacja a ja moge tylko sobie gdybać :p
Dziewczyny widze że sporo osób ma na 14.09 wizyte! Oby jak najwięcej bijących serduszek było !

Pola ja slyszalam o tej metodzie:tak:obstawiam na chłopaka u siebie:tak:ja mam wizyte na rano 14.09 :tak:jutro ide porobić czesc badan z listy:tak:

reklama
Kacha a 14.09 to ktory to dokladnie tydzien i dzien bedzie u Ciebie? No ja wlasnie nie wiem kiedy mialam owulacje, nie wiem czy w niedziele czy pon a sexik byl w sobote po południu wiec raczej chlopak no ale zobaczymy :p

Do góry