reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe Mamy 2016

reklama
Witam wieczorową porą witam serdecznie nowe majowe mamusie;-)ja mam termin na 8go maja chwilowo czekam na wizytę u gin.okres spóźnia się tydzień jestem również przed odbiorem wyników beta;-)

Jagoda w poniedziałek dopiero wynik bety.. a w środę usg :D nie moge sie doczekać :)

Mi kalendarzyk wyliczyl termin na 11.05 :) ciekawa jestem czy ginekolog to potwierdzi.

Witam nowe przyszłe mamusie :)

Ostatnia edycja:
Witam nowe przyszle mamusie.
Ja licze ze termin bede miec na ok 11 maja :) zobaczymy co powie lekarz na wizycie. A ja wizytuje dopiero 15 wrzesnia, juz wlosy z glowy wyrywam a czas tak wolno leci. Moglabym polozyc sie i obudzic 15 :) niestety w pracy narazie nic nie mowie. Nie mam zlych warunków pracy, raczej kazdy wie ze sa osoby ktore planują rozwój rodziny i nikt tego negatywnie nie komentuje. Natomiast jesli zabije serducho i wszystko okaze sie ok to wezme zwolnienie, poniewaz mamy sporo stresu i niezly zapiernicz. Uciekam spac, milej nocy!

Witam nowe Panie :)

Ale tu dużo się dzieje. U mnie spokoju tylko ból głowy.

Jak liczę to mój termin to ok. 4 maja. Wizytę mam 17 .09 nie widziałam potrzeby wcześniej iść. Jak każda chciałabym już wszystko wiedzieć. Dobrze , że teraz będę miała napięte 2 tygodnie to nie będę o tym myślała. Brat ma wesele w przyszłą sobotę więc będę pomagała w przygotowaniu.

Miłej nocki :*

Jajeczko a ja w miniony weekend miałam wesele siostry :)

To ja widze, ze sie troche pośpieszylam z tym zapisem do gina, ale naprawdę nie umialabym dłużej wyczekac :D

Loka tez jeszcze w pracy nic nie mówiłam. Ale ja mam w miare lekką prace, troche stresowa ale z L4 raczej nie bede sie śpieszyc, jesli nie będzie takiej potrzeby :)

Dobrej nocki mamuski :*

reklama
Witam....chcialam Was zapytać czy również macie większe cięższe i bolące piersi bo ja mam i mega mnie bolą a to dopiero początek ciąży....a jeszcze jedno już w pierwszym trymestrze może powiększyć się ciut brzuszek mam wrażenie że troszke mi się zaokrągla może juź mam jakieś wyobrażenia ;-)

Do góry