ja mam wieksze piersi, ale pozostale objawy mi odpuscily narazie. Poza tym to moja druga ciaza i czuje juz ze w niektore rzeczy ciezko mi sie zmiescic, szczegolnie w spodnie. No i tez jem jak słon, wiec to tez moze byc przyczyna
reklama
happymamusia
Zaangażowana w BB
Uff...ulzylo nie jestem sama co do jedzenia też mam zachcianki ale uważam ogólnie czekam na lekarza i rozmowe xzy jest z dzidzia ok bo przed ciążą codziennie siłownia i ok 7-8km na bieżni biegałam teraz odpuścilam ale brakuje mi tego chce dalej być aktywna no ale maleństwo najważniejsze
kurcze mam nadzieje że 10kg max przytyje chce mam zamiar sie pilnować ;-)
Jajeczko89
Aktywna w BB
Z jedzeniem mam tak samo, jem co mi w ręce wpadnie. I przez to i hormony mam zaparcia :/ przez to i większy brzuch. Muszę bardziej rozważnie wybierać jedzenie.
Z piersiami nie mam problemu ( prócz tkliwosci ) pewnie nie widzę różnicy gdyż nadal karmię piersią.
Teraz chcę w ciągu dwóch maksymalnie trzech tygodni oduczyć mała cyca. Ania uwielbia mleko mamy i teraz mam problem , gdyż ograniczam jej posiłki a w zamian daje produkty stałe ale bez płaczu się nie obchodzi.
Z piersiami nie mam problemu ( prócz tkliwosci ) pewnie nie widzę różnicy gdyż nadal karmię piersią.
Teraz chcę w ciągu dwóch maksymalnie trzech tygodni oduczyć mała cyca. Ania uwielbia mleko mamy i teraz mam problem , gdyż ograniczam jej posiłki a w zamian daje produkty stałe ale bez płaczu się nie obchodzi.
Uff...ulzylo nie jestem sama co do jedzenia też mam zachcianki ale uważam ogólnie czekam na lekarza i rozmowe xzy jest z dzidzia ok bo przed ciążą codziennie siłownia i ok 7-8km na bieżni biegałam teraz odpuścilam ale brakuje mi tego chce dalej być aktywna no ale maleństwo najważniejsze
Tez mam taki zamiar..
Jajeczko a nie lepiej probowac najpierw zamienic na mm? ja odstawial syna ok 9 miesiaca, najpeirw mieszlaam mu mm z odciaganym, pozniej przeszedl calkiem na mm, a od niedawna odstawilismy mleko calkowicie.
dziewczyny ja sie chyba wybiore na bete, objawy mi calkowicie mineły a kreska na testach coraz ciensza. Dla wlasnego spokoju pojde na te badania w poniedzilek i sorde, bo sfiksuje od tego.
dziewczyny ja sie chyba wybiore na bete, objawy mi calkowicie mineły a kreska na testach coraz ciensza. Dla wlasnego spokoju pojde na te badania w poniedzilek i sorde, bo sfiksuje od tego.
Jajeczko89
Aktywna w BB
L-oka za mało mam mleka żeby odciągnąć, zmniejszyła mi się laktacja przez ciąże. Mała je i wtedy mleko leci a gdy używałam laktator to nie dam rady odciągnąć. Nie chcę zwiększać laktacji stymulowaniem piersi więc muszę się pomeczyc tak.
Dziękuję za radę pewnie w innych warunkach bym skorzystała.
Dziękuję za radę pewnie w innych warunkach bym skorzystała.
Hej
Wczoraj miałam problemy z netem i nie było jak zajrzeć
L-oka ja tez nie mam szalonych objawowpiersi bola jak dotkne, brzuch i krzyz już tak nie bolimoze objawy się wyciszają?
Tez bym chciała przytyć max tak jak w poprzedniej9kg
Wczoraj miałam problemy z netem i nie było jak zajrzeć
L-oka ja tez nie mam szalonych objawowpiersi bola jak dotkne, brzuch i krzyz już tak nie bolimoze objawy się wyciszają?
Tez bym chciała przytyć max tak jak w poprzedniej9kg
reklama