reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe Mamy 2016

ja mam wieksze piersi, ale pozostale objawy mi odpuscily narazie. Poza tym to moja druga ciaza i czuje juz ze w niektore rzeczy ciezko mi sie zmiescic, szczegolnie w spodnie. No i tez jem jak słon, wiec to tez moze byc przyczyna :)

reklama
Tez mam ten sam problem z piersiami :) + częste uczucie głodu :p

Kto ma chęć na rurke z kremem? Za chwile wyjmuje z piekarnika :)

Ostatnia edycja:
Uff...ulzylo nie jestem sama co do jedzenia też mam zachcianki ale uważam ogólnie czekam na lekarza i rozmowe xzy jest z dzidzia ok bo przed ciążą codziennie siłownia i ok 7-8km na bieżni biegałam teraz odpuścilam ale brakuje mi tego chce dalej być aktywna no ale maleństwo najważniejsze
kurcze mam nadzieje że 10kg max przytyje chce mam zamiar sie pilnować ;-)

Z jedzeniem mam tak samo, jem co mi w ręce wpadnie. I przez to i hormony mam zaparcia :/ przez to i większy brzuch. Muszę bardziej rozważnie wybierać jedzenie.

Z piersiami nie mam problemu ( prócz tkliwosci ) pewnie nie widzę różnicy gdyż nadal karmię piersią.

Teraz chcę w ciągu dwóch maksymalnie trzech tygodni oduczyć mała cyca. Ania uwielbia mleko mamy i teraz mam problem , gdyż ograniczam jej posiłki a w zamian daje produkty stałe ale bez płaczu się nie obchodzi.

Uff...ulzylo nie jestem sama co do jedzenia też mam zachcianki ale uważam ogólnie czekam na lekarza i rozmowe xzy jest z dzidzia ok bo przed ciążą codziennie siłownia i ok 7-8km na bieżni biegałam teraz odpuścilam ale brakuje mi tego chce dalej być aktywna no ale maleństwo najważniejsze
kurcze mam nadzieje że 10kg max przytyje chce mam zamiar sie pilnować ;-)

Tez mam taki zamiar..

Jajeczko a nie lepiej probowac najpierw zamienic na mm? ja odstawial syna ok 9 miesiaca, najpeirw mieszlaam mu mm z odciaganym, pozniej przeszedl calkiem na mm, a od niedawna odstawilismy mleko calkowicie.

dziewczyny ja sie chyba wybiore na bete, objawy mi calkowicie mineły a kreska na testach coraz ciensza. Dla wlasnego spokoju pojde na te badania w poniedzilek i sorde, bo sfiksuje od tego.

L-oka za mało mam mleka żeby odciągnąć, zmniejszyła mi się laktacja przez ciąże. Mała je i wtedy mleko leci a gdy używałam laktator to nie dam rady odciągnąć. Nie chcę zwiększać laktacji stymulowaniem piersi więc muszę się pomeczyc tak.

Dziękuję za radę :) pewnie w innych warunkach bym skorzystała.

Hej:tak:
Wczoraj miałam problemy z netem i nie było jak zajrzeć:sorry:
L-oka ja tez nie mam szalonych objawow:no:piersi bola jak dotkne, brzuch i krzyz już tak nie boli:no:moze objawy się wyciszają?
Tez bym chciała przytyć max tak jak w poprzedniej:tak:9kg:tak:

reklama
Witam :)
Ja czekam z niecierpliwością na 2 wynik bety. Bo ja z objawów to poza obrzmialymi piersiami i brakiem @ nie odczuwam nic więcej.

Do góry