reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe Mamy 2016

ja mam wieksze piersi, ale pozostale objawy mi odpuscily narazie. Poza tym to moja druga ciaza i czuje juz ze w niektore rzeczy ciezko mi sie zmiescic, szczegolnie w spodnie. No i tez jem jak słon, wiec to tez moze byc przyczyna :)

reklama
Tez mam ten sam problem z piersiami :) + częste uczucie głodu :p

Kto ma chęć na rurke z kremem? Za chwile wyjmuje z piekarnika :)

Ostatnia edycja:
Uff...ulzylo nie jestem sama co do jedzenia też mam zachcianki ale uważam ogólnie czekam na lekarza i rozmowe xzy jest z dzidzia ok bo przed ciążą codziennie siłownia i ok 7-8km na bieżni biegałam teraz odpuścilam ale brakuje mi tego chce dalej być aktywna no ale maleństwo najważniejsze
kurcze mam nadzieje że 10kg max przytyje chce mam zamiar sie pilnować ;-)

Z jedzeniem mam tak samo, jem co mi w ręce wpadnie. I przez to i hormony mam zaparcia :/ przez to i większy brzuch. Muszę bardziej rozważnie wybierać jedzenie.

Z piersiami nie mam problemu ( prócz tkliwosci ) pewnie nie widzę różnicy gdyż nadal karmię piersią.

Teraz chcę w ciągu dwóch maksymalnie trzech tygodni oduczyć mała cyca. Ania uwielbia mleko mamy i teraz mam problem , gdyż ograniczam jej posiłki a w zamian daje produkty stałe ale bez płaczu się nie obchodzi.

Uff...ulzylo nie jestem sama co do jedzenia też mam zachcianki ale uważam ogólnie czekam na lekarza i rozmowe xzy jest z dzidzia ok bo przed ciążą codziennie siłownia i ok 7-8km na bieżni biegałam teraz odpuścilam ale brakuje mi tego chce dalej być aktywna no ale maleństwo najważniejsze
kurcze mam nadzieje że 10kg max przytyje chce mam zamiar sie pilnować ;-)

Tez mam taki zamiar..

Jajeczko a nie lepiej probowac najpierw zamienic na mm? ja odstawial syna ok 9 miesiaca, najpeirw mieszlaam mu mm z odciaganym, pozniej przeszedl calkiem na mm, a od niedawna odstawilismy mleko calkowicie.

dziewczyny ja sie chyba wybiore na bete, objawy mi calkowicie mineły a kreska na testach coraz ciensza. Dla wlasnego spokoju pojde na te badania w poniedzilek i sorde, bo sfiksuje od tego.

L-oka za mało mam mleka żeby odciągnąć, zmniejszyła mi się laktacja przez ciąże. Mała je i wtedy mleko leci a gdy używałam laktator to nie dam rady odciągnąć. Nie chcę zwiększać laktacji stymulowaniem piersi więc muszę się pomeczyc tak.

Dziękuję za radę :) pewnie w innych warunkach bym skorzystała.

Hej:tak:
Wczoraj miałam problemy z netem i nie było jak zajrzeć:sorry:
L-oka ja tez nie mam szalonych objawow:no:piersi bola jak dotkne, brzuch i krzyz już tak nie boli:no:moze objawy się wyciszają?
Tez bym chciała przytyć max tak jak w poprzedniej:tak:9kg:tak:

reklama
Witam :)
Ja czekam z niecierpliwością na 2 wynik bety. Bo ja z objawów to poza obrzmialymi piersiami i brakiem @ nie odczuwam nic więcej.

Do góry