reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe Mamy 2016

Madzia0903 ja sie racze czosnkiem, miodem, cytryna, sokiem malinowym...plukam gardło woda z sola, leje do nosa sól fizjologiczna:D bidnie ale jakoś daje radę, tzn choróbsko sie nie rozwija:p

reklama
Madzia0903 jeszcze rutinoscorbin można. Z syropów właśnie *spam*. Na bok gardła tantum verde i niestety resztę z przepisu lekarza.

Justyna Siorek tak ta ustawa uchwalona przez poprzedni rząd, stąd jest tak kwota tez 1922 zł do jednorazowego becikowego.

Jutro biorę wolne bo nie dam rady mam za duże zawroty głowy.

Jak już rozmawiamy o $ to czy znacie jakieś ubezpieczenie od urodzenia dziecka z okresem karencji 3 lub 6 miesięcy ?
Chyba takiego nie znajdziesz. Ubezpieczyciel zawsze broni się rękoma i nogami przed wypłatą, jakiejkolwiek kasy ludziom.

Dziewczyny przeziębienie jestem 37 stopni mam i katar Glowa boli. A to zle na dziecko wpływa i to bardzo ������ co mogę brać by nie zaszkodzić dzidzi?
37 stopni to nie gorączka :) Na katar polecam sól morską, inhalacje z amolu i szałwi. Na głowę to może apap. Ja piję też napar z imbiru i biorę cerutin. Jak nie przejdzie to pędź do lekarza.

My też już po genetycznym. Wszystko jest super a koteczek ma juz 7,24 cm. Mamy duzo zdjęć w tym też w 4 d i jedno takie że ewid3ntnie widać ptaszka.... tak potwierdził nam że chłopak bedzie :) Papa nie tobie bo to tylko prawdopodobieństwa i nie zamierzam się denerwować jak usg wyszło dobrze.
Mega wiadomość! Gratulacje!

Dziewczyny gratuluję wizyt....
kameleonleon....zazdroszcze że znasz płeć też bym chciała już poznać jutro mam genetyczne oj karze lekarzowi popatrzeć co chowa miedzy nóżkami he he....kurcze dziewczyny cieszę się że dzieciaczki rosną zdrowo supcio....

My też już po genetycznym. Wszystko jest super a koteczek ma juz 7,24 cm. Mamy duzo zdjęć w tym też w 4 d i jedno takie że ewid3ntnie widać ptaszka.... tak potwierdził nam że chłopak bedzie :) Papa nie tobie bo to tylko prawdopodobieństwa i nie zamierzam się denerwować jak usg wyszło dobrze.

Gratuluje udanej wizyty! Ale duży ten Twój Koteczek :-) Jaki wyszedł tydzień z usg?

happymamusia wszystko wporządku?
Czytając Twój post czuje jakiś niepokój czy to przed jutrzejszą wizytą?
Może się myle, ale główka do góry już jutro Ty też podejrzysz swoją dzidzie i będziemy czytać Twoje dobre wiadomości :) :)

Ostatnia edycja:
Wszystko będzie dobrze na wizytach. Nie ma innej opcji. Mnie teraz na wieczór zaczął jajnik boleć, że masakra. Często takie rozciąganie czy jajniki na wieczór czuje. Na szczęście katar już prawie minął. Zasada- leczony czy nieleczony zawsze 7 dni trwa, sprawdza się u mnie.
A na ból gardła zamiast drogiego tamtum verde w aptece polecili mi uniben. Trochę mniej miętowy ale działał.
Czas powoli zmierzać do łóżka.

reklama
Ewelina faktycznie wiek z usg 13+3 , przez 2 tyg tak wystrzelił bo przecież byliśmy na probie gen w 12 tyg i mial 4,1 i hył za maly na badanie wiec sie martwilam czy nie za malutki, a teraz tak wystrzelił.
Musze przyznac ze to usg mega stresujace na poczatku serce myslalam ze mi wyskoczy, ale potem tylko banan na buzi :)
Trzymam kciuki za Wszystkie dzisiejsze wizyty. U nas na forum juz tylko szczesliwe wiadomosci :))

Do góry