Malutka466
Fanka BB :)
Dzisiaj wszędzie chyba pięknie, bo forum wymarłeOh w Rzeszowie taka piękna pogoda że szok aż chce się żyć ������
U nas w Poznaniu było 15 stopni, prawdziwa polska jesień.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzisiaj wszędzie chyba pięknie, bo forum wymarłeOh w Rzeszowie taka piękna pogoda że szok aż chce się żyć ������
J
Mam taki katar, że już nic na mnie nie działa. Macie jakiś sposób na katar?
A, odnośnie tycia w ciąży. To na sali ze mną leżała dziewczyna, która przytyła - uwaga - 31kg w ciąży! Lekarz na nią krzyczał, a ona i tak jadła wszystko. Najwięcej w 6 miesiącu przytyła, bo aż 8kg. Gdzie niektóre tyle w czasie całej ciąży tyją.
Na katar kupiłam sobie maść majerankową i wcierałam w noc. No nie za bardzo mam pomysł. Miałam tak zatkany, że na noc jednak 2 x zakropliłam. Jak mam się udusić, to już chyba lepiej 2 psiki zrobić. No ale nie zachęcam, bo ponoć nie wolno... Potem było lżej, bo choć kaszlałam jak katar złaził strasznie to można i prawoślaz i babke lancetowatą.
Co do tycia... 30 kg w ciąży, to chyba trzeba żreć sadło z cukrem i się nie ruszać.