reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe Mamy 2016

reklama
Wioleta pychota:-Dja lubie ziemniaczane z gulaszem:tak:
Kasik farbowałam Nutrisse Garniera a z amoniakiem bo mi wlosy slabo lapia bez amoniaku:sorry:na początku sierpnia ostatnio farbowałam i masakrę miałam:eek:wybralam jedynie odcien podobny do mojego naturalnego:tak:
W pn tez mam genetyczne:tak:
Glodna się zrobiłam i musze isc cos zjeść bo niedługo ide do kina :-)

A mnie na samą myśl o sosiku z żołądków jest niedobrze. Ale ja to w ogóle dziwna jestem:) Żadne żołądki, wątróbki, serduszka do mnie nie przemawiają, jeśli chodzi o jedzenie. Pojechałam za to na zakupy i nakupiłam sobie owoców, teraz tylko to wszystko pokroić, zalać jogurtem i wcinać:)

Kaylla przybij piątke, jeśli chodzi o smaki to akurat przysmaki typu żołądków czy wątróbki - to zdecydowanie nie mój gust :)

A placki ziemniaczane ubóstwiam - najbardziej z samym cukrem ;)

Kachaa też ostatnio farbowałam w sierpniu, ale pod koniec, przed siostry weselem.. no i zdecydowanie już wymagają ponownego farbowania, tylko się trochę obawiam o ten amoniak. Ale myślę, że się odważe i jutro może skoczę po farbe :) na co do kina się wybierasz?

A ja sobie zaraz obiorę kiwi i wszamie :)

Powiem wam dziewczynki ze ja mdlosci i inne objawy mialam 6-7 tydzien ;) teraz jem jak przed ciąża i tez tak sie czuje ;) Chociaz wczoraj wypiłam szklanke wody z ogórek kiszonych takich słonych :p PYCHA :p

U mnie zauważam pewna zależność. Uwielbiam kwaśne. Od dziecka widząc beczkę z kapucha czy słoiki z kiszonymi u babci przebierałam nogami. A w ciążach... Nie ciągnie mnie ani do kapuchy, ani ogórków. Gdy trafi mi się kwaśne jabłko to wyrzucam albo wpycham mojemu A. I wpadłam na to dopiero czytając wasze posty o wodzie z ogórków:> ah te smaczki. I dzika ochota na krewetki w czosnku:D

Dziewczyny a orientujecie się, jak wygląda sprawa z położną?
Bo jeśli chce się chodzić do bezpłatnej szkoły rodzenia, to warunek jest jeden: wybór położnej z tej szkoły. Ale czy wybiera się jeszcze położną ze swojej przychodni, rejonu?

reklama
Do góry