kameleonleon
Fanka BB :)
Super wiesci!
Ja mam -2 kg od poczatku ciazy
Ja mam -2 kg od poczatku ciazy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wybacz, hahaha! Zaraz je zjem, bo nie mogę już patrzeć na to opakowanie.Nie no malutka ja cie chyba zabije za te chipsy. Teraz też nabralam ochoty!!!! :-)
Za mną (teraz oprocz chipsów) chodzi od kilku dni Coś i za cholere nie wiem co. Snuje sie po sklepach ogladam,szperam po polkach i nie wiem. Strasznie to irytujące!!
Oo, ale super!! Ja nie wiem za bardzo o co chodzi z moją wagą. Stoi w miejscu, lub waha się w okolicy 1kg w górę.Jej<3 zobaczyć bobasa machającego na wszystkie strony- bezcenneto początek 11 tygodnia, bombelek rozwija się prawidłowo, lekarz mówi, ze w drugim trymestrze będę mogła spróbować wrócić do pracy
oczywiście powoli, bez szaleństw, ale, ale! Zostałam tez skierowana na badania w 21 tyg w Düsseldorf, maja tam wszystko dokładnie pooglądać, pomierzyć i mnie uspokoić. Czyli święta w tym roku spędzę pierwszy raz bez rodziny swojej i A. Ah i moja waga....
mogłoby się wydawać że wcale dużo nie przybrałam a tu 3 kg w 4 tygodnie. Jak u was? Dobrego dnia!