reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe Mamy 2016

Kameleonleon a co jest w środku? Bo u mnie jakby drobny piasek, groszek. Taki ze jak dotkniesz to wydaje się miękki ale jak tylko się położysz to czujesz opór:) w każdym razie swietny wynalazek:D

reklama
Kameleonleon ja tez długo korzystałam z oliwek dla dzieci bo lubię zapach i moja skore po użyciu, ale ostatnio znalazłam w drogerii nivea soft oil taka granatowa. Dobrze się wchłania po kąpieli, ładnie pachnie i to nivea, ja nigdy nie miałam reakcji alergicznych po nivea:)

Czesc. Ta pogoda mnie wykonczy. Znowu leje a ja znowu w pracy do wieczora. Chcialabym juz swieta!!
Ja z grupy FB odpadam bo tez nie chce zeby kazdy wiedzial ze w ciazy jestem to raz,a dwa zadko tam zagladam bo jak widze jakie *******y ludzie wrzucaja,lajkuja, ciagle robia sobie zdjęcia,dziubki i inne to mi sie ciśnienie podnosi.ludzka glupota nie zna granic.
Ja tez uzywam oliwki z Nivea i polecam. Szybko sie wchlania,skora jest potem miękka i nawilżona. W ogóle kosmetyki nivea sa ok. Ja ostatnio uzywam tylko ich szamponow bo od poczatku ciazy wlosy mi sie przetluszczaja a po szamponie nivea wrocilo do normy,wczesniej uzywalam sayos ( nie wiem czy dobrze napisałam) tak samo kremy do rak,zele pod prysznic, ogolnie jestem zadowolona.a i ich cena jest przyjemna dla oka i portfela.

Oliwka johnsona mnie tez uczulila w poprzedniej ciazy:sorry:dla Agaciola kupiłam bambino i koszmar - tez ja uczulilo ale pediatra mowila nam, ze jest ciezka i może zatykać pory:eek:(dziwne bo producentem jest nivea...)po mleczku nivea nic jej nie bylo:no:musze się zebrac do przedszkola a tak mi się nie chce bo na dworzu leje jak z cebra:wściekła/y:

Basi89 w srodku jest puch niby pisza ze w postaci kulek ale nie czuc jest kulek. Nie pszesuwa sie to wypelnienie, jest raczej zwarte.

Musze w takim razie wyprobowac nivea, a od 13stego tyg juz chyba przejde na pharmaceris.

reklama
Do góry