reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe Mamy 2016

Hej
Niesmialo chcialabym do was dolaczyc :) okres mam dostac w poniedzialek ale dzis zrobilam test i wyszedl pozytywny. Z objawow to bol brzucha jajnikow i ledzwia. No i sennosc. Dopiero bede sie umawiac do gina. To byl 2cs. Mamy juz synka 10 miesiecznego :)

reklama
Kochane dzwoniłam dzisiaj do pani ginekolog jedna z lepszych w mieście , niestety najbliższy termin miała na pazdziernik jednak po streszczeniu jej co się dzieje kazała mi jechać do szpitala z podejrzeniem ciąży pozamacicznej. Tak też zrobiłam, pojechałam na izbę przyjęć gdzie bardzo " uprzejma " pani pielęgniarka mnie wyśmiała i kilka razy powtórzyła że nie wie co ja tu jeszcze robię bo powinnam prywatnie na wizytę do ginekologa iść bo oni nie są od tego < nosz ***** a od czego niby są ?????> po czym z wielką łaską poinformowała mnie abym zaczekała na izbie przyjęć bo ginekolog odbiera teraz poród ( czekałam 2,5 godziny ) .

W końcu przylazł i też mnie wyśmiał że to nie w kompetencji szpitala takie rzeczy a do poradni ginekologicznej powinnam się zgłosić ( tak tak i czekac minimum 2 tygodnie na wizytę ) , spojrzał na moje wyniki Beta hcg i stwierdził że no faktycznie beta spada i że to w sumie dobrze że spada bo to oznacza poronienie a nie ciąże pozamaciczną. NAwet mi USG nie zaproponował , tylko badanie ogólne , po czym wręczył mi swoją wizytówkę i namawiał kilkukrotnie abym do niego się zapisała prywatnie :baffled:

Kurde no takie to dla nich wielce dziwne że młoda kobieta która została z jednym jajnikiem ( miałam skret torbieli w marcu i został mi tylko 1 jajnik ) się boi o stan swojego zdrowia, a gdyby to faktycznie była ta ciąża pozamaciczna to gdybym to zaniedbała to już bym mogła zostać bez żadnego jajnika . No ale nie bo źle bo im dupę zawracam w czasie kawkowania .

Mówię wam dziewczyny jakbym mogła to bym ich tam na miejscu pozabijała. A i jeszcze uszczypliwe teksty że skoro laparoskopię miałam w innym szpitalu to dlaczego nie pojechałam do tamtego , no i że takie wczesne poronienie to nic szczególnego, no dla tego Pana gina napewno nic szczególnego ale dla mnie skoro była to ciąża planowana to to nie było jednak takie nic . Musiałam się wygadać .

Niestety nie będę więc majową mamą ale trzymam za Was kciuki kochane !!!;-)

krynia przykro mi, uda się następnym razem........
niestety u mnie beta wyszła poniżej 5 wiec też nie będe majową mamusią

życzę dziewczynki spokojnych 9miesięcy i zdrowych bobasków:)

Jagoda nie wiem ile miał mm pęcherzyk ale zrobil pomiary i pow, ze wszystko jest w pozadku i rozwija się prawidłowo poki co:tak:
Krynia przykro mi:-(
Czesc Jussi:tak:

krynia przykro mi faktycznie trafiłaś na skurwie...li ..... ale nie poddawaj sie uda ci sie nastepnym razem trzymam kciuki

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyy... jak dobrze wszystko pojdzie to jestem majowka heeh nasz drugi cykl staran i sie udalo.. nie spodziewalam sie ze tak szybko sie uda ;) :) :) jestem mega szczesliwa

reklama
Do góry