reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe Mamy 2016

Krynia tak mi przykro :( trzymaj się jakoś

Julita1212 życzę żebyś w wątku mamy czerwiec 2016 pochwalila się dobrą nowiną

Edyzia fajnie , że Ci się udało :)

Happymamusia mi też się udało w pierwszym cyklu mimo , że bardzo się nie staraliśmy. A tak mnie straszyli, że jak karmię piersią to nic z tego nie będzie . Więc rozumiem Twoje szczęście.

reklama
Jussi, edyzia witajcie :) mi sie udało w 3cs z niecierpliwością czekam na srode, bo wtedy będę mieć usg. Mialam sie zapisać do gina za 2 tyg.ale nie moge wytrzymać i chce juz podejrzec co tam sie dzieje w tym moim brzuchu :)

Kryniu strasznie mi przykro kochana, kciuki za następny cykl! A tam tych w szpitalu to należaloby powystrzelac! Jelopy :/ współczuje ze trafiłas na takich kretynow..

Julitko za Ciebie tez kciuki :)

Ide sie myc i kładę sie spać :)
Dobranoc :) zaciskam kciuki za nas wszystkie &&! :*

Cześć dziewczyny,
dopiero usiadłam po całym dniu, zaraz zasnę :-D
Planujemy kupno narożnika i cholera nic nam się nie podoba ... ja już nie wiem, dzisiaj było 3 podejście w sklepie i nadal nic:-D
Nadrabiam Was teraz od wczoraj ...

Kachaa - gratuluję pęcherzyka i super , że masz L4,

Happymamusia - co do L4 - poproś po prostu o nie, powiedz, że dźwigasz itd, nie powinno być problemu, a jak lekarz będzie robił problem - zmień lekarza :-D Wszystkiego dobrego dla córci :tak: Ja płaciłam za betę 24 zł w labo przy szpitalu, czekałam godzinę (dzięki uprzejmości pielęgniarki) . Normalnie wyniki są tego samego dnia, ale po południu.

Megi, Nikola - gratuluję!

Waiting4beans - ja już po I becie wszystkim w rodzinie powiedziałam :-D chyba bym nie wytrzymała do usg , a co dopiero do 2 tc , ale ja jestem niecierpliwa

Jagoda, super beta, gratuluję !!

Jussi - witaj, fajnie, mala różnica wieku między dzieciaczkami.

Krynia, bardzo mi przykro :-(w głowie mi się nie mieści takie traktowanie...

Julita - w którym dniu cyklu robiłaś betę? Może dopiero zaczyna rosnąć?

A teraz dobranoc:-)

Dziewczyny bardzo Wam dziękuję za wsparcie ;-) nie odpuszczam, męża znajomego żona pracuje jako pielegniarka w innym szpitalu na ginekologii już z nią gadałam i jutro jadę tam na izbę przyjęć , spróbuję żeby mnie zostawili na kilka dni i porobili badania chociaż jakieś:tak: Wczoraj było źle i ze mną i z moim lubym bo już się nastawiliśmy na bycie rodzicami a tu takie coś ale już doszliśmy do formy, widocznie tak musiało być , teraz ważne jest dla mnie to żeby wyjaśnić czy to była zwykła ciąża biochemiczna czy pozamaciczna, bo krwawienia żadnego nie mam, fajnie by było jakby mnie zostawili na obserwacji i pobadali hormony czy z nimi wszytsko ok .bo robić to wszytsko na własny koszt trochę by mnie zrujnowało przed przypływem Matki BOżej Pieniężnej :) u mnie sama beta jednorazowo 40 zł ;/ a tu jeszcze trzeba min 3 razy + progesteron + jakieś usg :no:

Ostatnia edycja:
Kryniu - pozamaciczna to raczej nie była, bardziej prawdopodobne ze to biochemiczna albo puste jajo płodowe. Hormon musi spaść do 0 aby przyszło krwawienie, przy takim niskim poziomie to wg mnie kwestia do tygodnia. Będzie po prostu " większy okres"... Na pobyt w szpitalu raczej nie licz, nawet po zabiegu wypuszczają po kilku godzinach. Od gina postaraj się o skierowanie na badania jeśli nie chcesz płacić. Ale raczej nic nie wykażą niestety... Taka po prostu bywa. Wiem bo sama straciłam ciążę 8 tygodniowa

Witam :)

Kryniu tez uważam, ze ciężko będzie sie "położyc" do szpitala ale trzymam kciuki, zeby Ci sie udalo i żebyś mogła porobic różne badanka! :)

A ja właśnie sie szykuje na 8 do pracy. Choć ciężko wstać to zdecydowanie bardziej wole poranne zmiany do 16, niz na 12 do 20. :)

Miłego dnia kochane :) kciuki za wszystkie bety - by były jak najwyższe i za wszystkie wizyty - by byly jak najbardziej udane! :)

reklama
Hej Dziewczyny:tak:
Asia ja tez wypaplałam o dzidziusiu:tak:ciesze się chwila - nigdy nie wiadomo co los przyniesie:no:mi w tamtym miesiącu los podarowal dużo sprzecznych emocji...
Kasik widze, ze się skusilas na gina - fajnie zagladnie co tam slychac:-p

Do góry