jagoda1331
equestrian
Zrobilam - wyniki okolo 15
Kasik ty też dziś robisz?
Kasik ty też dziś robisz?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Odebrałam wynik i jest źle bardzo źle , pierwszy wynik beta był 184 , drugi wynik robiony po 48 godz wynosi 112 co niestety oznaczy tylko jedno :-(aż się popłakałam
chyba to do mnie nie dochodzi
Jest, jest pęcherzyk i malutkie ziarenkogin mnie ostrzegl, ze pewnie nic nie zobaczymy ale okazało się, ze jestod razu dostałam L4 bez problemu i mam spokojniejsza glowetez myslalam, ze na reke pojda a tu nicchcialam zostać dopóki kogos nie znajda ale w tej sytuacji nie ma co się rozczulać
Happymamusia witaj
Asia mnie bardzo boli w krzyżu a zwlaszcza jak cos podnosze
Hej dziewczyny ! Jestem tutaj nowa wczoraj dowiedziałam sie że jestem w 5 tygodniu ciąży chociaż jestem młoda bo pod koniec września skończę 20 lat to jestem bardzo szczęśliwa i podekscytowana ale i trochę się martwię ponieważ mieszkam od niedawna w Szkocji i nie do końca wiem jak tu to wszystko wyglada ale jutro idę do ginekologa i mam nadzieje ze jakoś wszystko bedzie dobrze pozdrawiam :*
Nie martw sie. w mojej poprzedniej ciązy tez tak mialam, na dodatek serduch zaczelo bic dopiero po 8 tygodniu, juz mnie prawie na zabieg wyganiali bo niby ciaza obumarała a tu cud. I teraz nasz synek jest bardzo energicznym, zdrowym chłopczykiem Trzymam kciuki żeby wszystko się ułożyło po Twojej mysliWróciłam właśnie do domu :/ nie wiem co myśleć, ginekolog powiedziała że zarodek ma 4,3 mm więc odpowiada jakby 4 tygodniowi ciąży a według ostatniej miesiączki (25.07) to powinien już być prawie 6 tydzień. Więc albo dni płodne mi się przesunęły albo coś jest nie tak. Kazała zrobić jutro ponownie bete i na USG w przyszłym tygodniu.
Wspominała coś o nieregularnycj kształtach zarodka, nie wiem o co chodzi :/ no ale jeżeli beta będzie ok 1200 lub więcej no to chyba będzie dobrze. Jutro się wszystko okaże ;<strach>