reklama
happymamusia
Zaangażowana w BB
Super kochane Jajeczko89 i Tirli że maleństwa rosną cieszę się razem z Wami.
Moja wizyta dopiero 28go czekam z niecierpliwością.
Witam nowe majowe mamusie ;-)
Moja wizyta dopiero 28go czekam z niecierpliwością.
Witam nowe majowe mamusie ;-)
Marcelina23
Fanka BB :)
Jeszcze raz! Witam mamy majowe! I my odliczamy, termin 11maj '16. Objawy? Masakra! Od początku męczą mnie mdłości, senność, wahania nastroju, ból głowy, bóle podbrzusza... Mieszkam w Niemczech, tutaj tez prowadzimy ciąże, na moje pytanie czy coś mam brać po pierwszej wizycie odp... "No można kwas, jakieś witaminki. Od 20 tyg jod, ale najpierw zrobi pani badanie tarczycy." Staramy się o bobasa prawie rok, ponad rok temu straciliśmy bombelka w 32 tyg ciąży z niewiadomych przyczyn;( tak wiec zaczynam przeczesywać internet w poszukiwaniu info o chorobach tarczycy w ciąży i jestem przerażona! Czy któraś z mam ma taki problem i został on odkryty dopiero po stwierdzeniu ciąży? Pozdrawiam! I do przodu!
Cześć tez jestem z Niemiec, skąd dokładnie jestes?
Malutka466
Przeczytałam, ale ciężko mi coś wam odpisać. Już nie pamiętam co u której z Was. Trzymam kciuki za wasze wizyty i zdrowie.
Ja leże na oddziale. Muszę do słoika sikać, żeby sprawdzili czy to co wypije też idzie w mocz. Jutro cewnik na chwilę żeby dobry mocz pobrali. Zrobią badania i pewnie jutro będzie decyzja o lekach. Biorę żuravit cały czas.
Ja leże na oddziale. Muszę do słoika sikać, żeby sprawdzili czy to co wypije też idzie w mocz. Jutro cewnik na chwilę żeby dobry mocz pobrali. Zrobią badania i pewnie jutro będzie decyzja o lekach. Biorę żuravit cały czas.
GosiaLew
Przeczytałam, ale ciężko mi coś wam odpisać. Już nie pamiętam co u której z Was. Trzymam kciuki za wasze wizyty i zdrowie.
Też mam ten problem, przeczytam i zapominam, co u której, szczególnie jak z telefonu piszę. Jak na kompie to przynajmniej mozna sobie kilka kart pootwierać i doczytywać :-) Szybkiego powrotu do zdrowia i domu życzę.
Jajeczko89
Aktywna w BB
Polecam prócz zoravitu na mocz żurawinę suszoną. W pierwszej ciąży kazała mi lekarka jeść gdy miał bakterie w moczu. Nie zaszkodzi a może pomoże
Malutka466
Dzięki. Żurawine mam w domu. Któraś pytała gdzie leże. Na Lutyckiej ;-)
Rano było tu straszne zamieszanie a teraz taka cisza że nic tylko iść spać ;-)
Rano było tu straszne zamieszanie a teraz taka cisza że nic tylko iść spać ;-)
Cześć tez jestem z Niemiec, skąd dokładnie jestes?
Z Kleve. To zaraz pod granicą holenderską, a ty? Jak doświadczenia z niemiecką opieką?
Marcelina23
Ja z Köln jestem. Jak narazie jestem zadowolona , zobaczymy co bedzie dalej
to moja pierwsza ciąża dopiero
reklama
madzia0903
Dziewczyny od 2 dni nie mogę spać boli mnie odcinek lędźwiowy ze nawet chodzić nie mogę ������ tez tak macie ??
Ostatnia edycja: