Malutka466
Fanka BB :)
Dziewczyny od 2 dni nie mogę spać boli mnie odcinek lędźwiowy ze nawet chodzić nie mogę ������ tez tak macie ??
Ja tak mam. Ale dlatego, że głównie leżę. Ale powiedz o tym lekarzowi, może zaleci Ci jakieś ćwiczenia.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny od 2 dni nie mogę spać boli mnie odcinek lędźwiowy ze nawet chodzić nie mogę ������ tez tak macie ??
Matkooo też tak mam chce Wam pododpisywać, a jak już przeczytam całośćto nie pamiętam co komu hehe ta skleroza
No nic zaczna się okres na badania prenatalne ja też mam już środe, więc oczywiście nie mogę się już doczekać
Wybieracie się z partnerami?
Ja stwierdziłam, że musimy wykorzystać to, że tam gdzie się wybieram mają naprawde dobry sprzęt ( nie to co ma moja prowadząca ) i że będziemy mogli razem podejrzeć dzidzie, posłuchać bicia serduszka i dowiedziec się czy wszystko wporządku.
Może nie na każdą kontrole będe brała ze sobą mężą, ale chociaż na te prywatne wizyty chciałabym, aby w miare możliwośći był ze mną;-)
P.S A Mamusie, które są już po badaniach nie mają zdjęcia usg czy nie chcą się pochwalić ?? Coś usneła ta nasza galeria
Ja tym razem bez zdjęcia nie mam zamiaru wychodzić z gabinetu hehehe oczywiście jak już będe po to dodam wkońcu ;-)
Ja to jestem jakaś nienormalna wzięłam to zwolnienie w pracy a teraz tylko myślę, że mnie obgaduja i są źli, co będzie jeśli po ciąży nie znajdę innej pracy i będę musiała tam wrócić... Wiem, że nie powinnam się teraz tym przejmować ale nie lubię takich niejasnych sytuacji :-(