reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe Mamy 2016

:angry: myślałam że tylko ja mam na razie obawy przed informowaniem rodziny jakos nie chce mi się słuchać a po co wam kolejne dziecko :D Dla mnie to żenada bo mi nikt nigdy nie pomagał w wychowaniu dzieci ale tych komentujących zawsze jest wielu

reklama
Dziewczyny dostalam silnego bólu brzucha i plamienie tak sie wystraszylam ze zaczelam plakac :( zadzwonilam do lekarza kazal mi podwoic lek duphaston i lezec caly czas... co najgorsza ide jutro do pacy on mi zabronil mowil ze da mi zwolnienie... U mnie w pracy nikt nie wie procz kierowniczki... Szef w ogole nie domysla sie i jest zła na mie bo nie ma kogo do pracy wstawic a jestem kierowniczka--barmanka... Mialam isc do lekarza 30 listopada mam sie zglosic we wtorek . Mam nadzieje ze bedzie ok wszytsko z moim bobaskiem :(

Dziewczyny dostalam silnego bólu brzucha i plamienie tak sie wystraszylam ze zaczelam plakac :( zadzwonilam do lekarza kazal mi podwoic lek duphaston i lezec caly czas... co najgorsza ide jutro do pacy on mi zabronil mowil ze da mi zwolnienie... U mnie w pracy nikt nie wie procz kierowniczki... Szef w ogole nie domysla sie i jest zła na mie bo nie ma kogo do pracy wstawic a jestem kierowniczka--barmanka... Mialam isc do lekarza 30 listopada mam sie zglosic we wtorek . Mam nadzieje ze bedzie ok wszytsko z moim bobaskiem :(

Madzia nie martw die praca tylko leż, bierz duphaston i na ból nospe bo dziala przeciwskorczowo. I podtaraj sie nie denerwo2ac wiem ze to trudne ale chociaz ta praca, przeciez nie zrobilas tego celowo. Zawsze moze sie cos wydarzyc to tylko zycie i szef powinien sobie z tego zdawac sprawe. Bedzie dobrzr. Odpoczywaj.

Nie wiem jak napisać wiadomość prywatna ale chcę pozostać w tej grupie,ponieważ wasze spostrzeżenia i doswiadczenia są bardzo pomocne. Również ja jak będę miała problem,wątpliwości to bd miała do kogo się zwrócić. Pozdrawiam.

Madzia leż i odpoczywaj a pracą się nie przejmuj dzidzia najważniejsza
ale się przed chwilą uśmiałam- u teścia jest kolega, teść wstaje z krzesła i prostuje nogę i trzask kości, prostuje drugą i znowu trzask, prostuje plecy i znowu trzask. Kolega się śmieje że teść zaczyna trzeszczeć jak prawdziwy wiekowy dziadek (teść ma 55 lat więc dość młody) a za chwilę dodaje że młody musi się postarać o syna żeby dziadek poczuł się w pełni dziadkiem i przestał kośćmi strzelać
ja mało się nie zadławiłam herbatą bo przecież jestem w ciąży a oni jeszcze nic nie wiedzą więc synek już się spisał a i może będzie wnuk

Madzia absolutnie do pracy sie nie ruszaj. To moze byc stan zagrażający ciazy ale jesli spokojnie poleżysz kilka dni wszystko bedzie ok. Trudno sie mowi, sa sprawy ważne i ważniejsze.

Tirli haha dobre. Moze masz juz płeć wywróżoną.

My jutro idziemy na obiad do mojej chrzestnej i nie wiedza o ciazy, nie wiem jak sie bede tam ukrywać

reklama
madzia0903 Twoje zdrowie i maluszka jest teraz najważniejsze! Pracą się nie przejmuj, ciąża to taki stan, który pracodawca musi zrozumieć. Ja się nie przejmowałam co w pracy powiedzą, wiem, że może trochę samolubnie, ale kurde teraz liczę się ja i moje dziecko. W pracy same młode laski, więc jak to któraś ze starszych koleżanek stwierdziła, po moim newsie: "sezon się zaczął".:-)

Ja odczuwam non stop kłucie z prawej strony, ale lekarka powiedziała, że tak może być. I do tego odzywa mi się czasem jajnik lewy, bo powinna być miesiączka teraz a nie ma.
Jeśli chodzi o moją cerę to jak nie ja, zero wyprysków, włosy się nie przetłuszczają. Ale za to na plecach pojawiło mi się kilka pryszczy.

Do góry