madzia0903
Fanka BB :)
Dostałam uczulenia swedzi mnie skora na buzi i mam pelno krostek czerwonych czy wapno mnożna wypuc w ciąży?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej dziewczyny:-) trochę mnie nie było, nie miałam weny , nic mi się nie chce, mam nadzieję że nie długo to minieale mam stron do nadrobienia, zrobiłam ten suwaczek ale nie wiem gdzie go wkleić, podpowiedzcie proszę bo nie pamiętam jak to się robi
![]()
Dostałam uczulenia swedzi mnie skora na buzi i mam pelno krostek czerwonych czy wapno mnożna wypuc w ciąży?
Hej dziewczyny:-) trochę mnie nie było, nie miałam weny , nic mi się nie chce, mam nadzieję że nie długo to minieale mam stron do nadrobienia, zrobiłam ten suwaczek ale nie wiem gdzie go wkleić, podpowiedzcie proszę bo nie pamiętam jak to się robi
![]()
No to moj gin na NFZ przy kazdej wizycie pytał mnie czy chce L4. Za każdym razem odmawialam, a jak przyszłam niezapowiedziana w czwartek po zwolnienie po tygodniu męki to skwitował: a mówiłem, pani Agnieszko
No i wykład, ze trzeba sie oszczędzać, ze to czas dla mnie i dziecka, zeby sluchac swojego organizmu itp.
U mnie rownież nasiliło sie ciągniecie w podbrzuszu. Wyczytałam, ze moze sie tak dziać w datach kolejnych miesiączek tj. mniej wiecej 4,8,12 tydzien. Spojrzałam w moj kalendarzyk i okres powinnam mieć wczoraj, a wiec ewidentnie silniejsze skurcze sa związane właśnie z tym.
Dzis jakoś lepiej sie czuje, chyba faktycznie moj organizm wołał juz o odpoczynek. Oby tak zostało chociaż na troche.
Dzis sporo roboty - sprzątanie i gotowanie. Jutro z TŻem poznajemy Naszych rodziców. Tak, wiem. Kolejność wydarzeń wzorowa![]()
Jeeeestem -po wieczornej wizycie na Madalińskiego i 2 kroplówkach
Lekarka chciała mnie bardzo odesłać ale zastrzegłam jej, ze ja wcale nie marzę o tym, żeby tu zostać, proszę tylko żeby mnie postawili na nogi, dali płyny dożylnie i już mnie nie ma
Przepisała mi wit b6, gastrolit i prevomit i kazała brać folik i rennie
zobaczymy czy tym razem da to lepszy skutek niż czopki.
a jeść mam TYLKO chleb z masłem -czad po prostu.
Ja miałam piękny sen, ze otworzyłam restaurację i tak myślałam po co mi ona ale... jedzenie było takie pyszne w tym śnie...