reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe Mamy 2016

Dużo zależy od lekarza prywatnie dają zwolnienia bez problemu, a NFZ różnie to bywa. Usłyszałam raz od lekarza , że ciąża to nie choroba a od warunków pracy jest kodeks pracy.

reklama
a ja dziś dostałam wyniki, lekarz potwierdził ciąze ale stwierdził ze po wynikach wykazało czegoś za dużo i ze to moze oznaczas bliźniaczą ciąze ale numer ale wiecej sie dowiem dopiero po dokladnym usg które mam miec w październku bo moze sie kazac ze moze byc tez tylko jedno

Kurcze to teraz będę myśleć chciałam isc na NFZ ale skoro mówicie że może być problem ze zwonieniem poszukam gin prywatnie ogólnie czujs się ok mogłabym pracować ale wiem że mi nie pozwolą jak się dowiedzą hmm...pomyśe.
dzieki za odp

Afro to się naczekasz na usg - czemu tak długo?
Generalnie nie slyszalam o kobiecie która nie miała odpowiednich warunków w pr i pracodawca odeslal ja do domu i jej placil...

tu we francji niestety tak jest raz na miesiac sie chodzi do lekarza no chyba ze cos sie dzieje ..... a tak kobiety nie musza chodzic nie potrzebnie tak czesto

Witam dziewczyny:)
u mnie tez potwierdziła się ciąża Beta rośnie w 18 dniu po transferze (in vitro) 4700:D Test ciążowy pozytywny zachowany na pamiątkę:)
Termin wstępny to początek maja:D
Na usg był widać juz pęcherzyk z ciałkiem żółtawym:)
Cieszę się że możemy tutaj razem cieszyć się naszym szczęściem:D

Ostatnia edycja:
no ja sama jetem troche przerażona ....... ale dam rade ale z czwórka dzieci w domu to bedzie moc hehehehe ale co bedzie to bedzie dam znac napewno jak sie dokladnie dowiem o maleństwie lub maleństwach

Hej dziewczyny ! Jestem tutaj nowa wczoraj dowiedziałam sie że jestem w 5 tygodniu ciąży :) chociaż jestem młoda bo pod koniec września skończę 20 lat to jestem bardzo szczęśliwa i podekscytowana ale i trochę się martwię ponieważ mieszkam od niedawna w Szkocji i nie do końca wiem jak tu to wszystko wyglada ale jutro idę do ginekologa i mam nadzieje ze jakoś wszystko bedzie dobrze :) pozdrawiam :*

reklama
Do góry