reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe Mamy 2016

Super cieszę się że jesteście tutaj będę zaglądać jak narazie czekam na wizytę u lekarza.Mam już 11 letnią córkę Vanesse po tylu latach duzo się zmieniło ale myślę że dam radę ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Kryniu daj znać jak wrócisz od lekarza bądź dzielna.

Ja bete powtórzę jutro po pracy więc wyniki będą w piątek.
Zastanawiam się nad wynikiem i tygodniem ciąży - beta wyszła 66,5 - w przedziale 3 tydzień w kalendarzu ciąży wychodzi 5 tydzień więc jak mam to liczyć ostatnia @ była 04.08. ktoś to ogarnia??

Przyszłe mamuśki po pierwszych wizytach niech dadzą znać jestem w pierwszej ciąży więc nie wiem nic a nic :-)

Super cieszę się że jesteście tutaj będę zaglądać jak narazie czekam na wizytę u lekarza.Mam już 11 letnią córkę Vanesse po tylu latach duzo się zmieniło ale myślę że dam radę ;-)

Cześć miło, że do nas dolaczylas. Gratuluję pozytywnego testu :)

Z dzieciątkiem dasz radę, podobno tego się nie zapomina. Może i się zmieniły produkty dla niemowląt albo służba zdrowia ale nie takie wartości jak wychowanie wartości itd. Myślę, że Twoje doświadczenie będzie ogromną pomocą.

Afrodyta - ja już też mam zgagę i lekkie mdłości, a beta wcale jeszcze nie jest wysoka, ciekawe co później będzie :-D
Kasik - no ładnaaaaaaaaaa beta :-D poszłaś nieźle . Może rzeczywiście bliźniaki? Chciałabyś? Mnie mąż straszy bliźniakami (miał w rodzinie) :-D
Kacha, a nie możesz od razu iść na L4? no sorry, ale nie ma usprawiedliwienia dla takiego zachowania, człowiekiem trzeba być.I jeszcze to kobieta? A czemu mówisz, że Twoja beta biedna? ile miałaś i kiedy?
Krynia - przykro mi bardzo :-( może powtórz jeszcze za 2 dni betę?

happymamusia witaj i gratuluję. pewnie, że dasz radę, tego się nie zapomina :tak:
Agata - ciąże liczy się od I dnia om więc jesteś w 5 tyg ciąży.

Jest, jest pęcherzyk i malutkie ziarenko:-Dgin mnie ostrzegl, ze pewnie nic nie zobaczymy ale okazało się, ze jest:tak:od razu dostałam L4 bez problemu i mam spokojniejsza glowe:tak:tez myslalam, ze na reke pojda a tu nic:no:chcialam zostać dopóki kogos nie znajda ale w tej sytuacji nie ma co się rozczulać:no:
Happymamusia witaj:tak:
Asia mnie bardzo boli w krzyżu a zwlaszcza jak cos podnosze:sorry:

Jest, jest pęcherzyk i malutkie ziarenko:-Dgin mnie ostrzegl, ze pewnie nic nie zobaczymy ale okazało się, ze jest:tak:od razu dostałam L4 bez problemu i mam spokojniejsza glowe:tak:tez myslalam, ze na reke pojda a tu nic:no:chcialam zostać dopóki kogos nie znajda ale w tej sytuacji nie ma co się rozczulać:no:
Happymamusia witaj:tak:
Asia mnie bardzo boli w krzyżu a zwlaszcza jak cos podnosze:sorry:

A tak się martwilas wynikiem bety. A tu proszę już wiesz że wszystko jest ok. Bardzo się cieszę z Twojego pęcherzyka. Fajnie że dał Ci L4

Dzięki dziewczyny za miłe przyjęcie bardzo mnie to cieszy że będę mogła dzielić się z wami informacjami na temat maluszka który jest już pod serduszkiem Boże jakie to cudne uczucie.

takie pytanko pracuje jako kasjer sprzedawca wiem że jak tylko w firmie dowiedzą się o ciąży poprosza o zwolnienie od gin.nasza szefowa nie chcę ryzykować i wysyła na zwonienie w sensie chcę żeby przynieść jak myślicie jak pójdę do lekarza koło 8tyg powiem jaka praca dostanę L4??
Miała któraś z Was taką sytuację??

reklama
Ja wlasnie dostałam L4 a jestem w 5 tc ale bylam prywatnie a z funduszu nie chcieli mi w poprzedniej ciąży wystawiać niestety:no:kazali mi samej sobie zalatwic z pracodawca oddelegowanie do domu jak warunki nie te...dostałam dopiero prywatnie jak już ciaza była zagrozona:-(
Pracuje jako asystentka kierownika ale to najciezsza praca...towarowanie sklepu, prowadzenie zmian, przyjmowanie dostaw...

Do góry