Patrycja Kot
Początkująca w BB
Nie wiem czy to wszystko można załatwić w ciągu np dwóch dni czy każde badanie wymaga więcej ilości czasu..?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie wiem czy to wszystko można załatwić w ciągu np dwóch dni czy każde badanie wymaga więcej ilości czasu..?
Hej Dziewczyny, jak Wam minął weekend? Jak samopoczucie?
Powiem Wam, że moim największym rozczarowaniem w ciąży jest to, że nie trzeba pić alkoholu, aby czuć się jak na kacu gigancie. W sobotę byłam na weselu, wytrzymałam tylko do 23, ale przez to, że się chyba nie wyspałam (w łóżku byłam o 1) to całą niedzielę miałam przegraną. Zgon totalny. Mdłości, słabo, senność. No dramat po prostu. Poza tym znów lecę na wadzę na łeb na szyje I martwię się czy nie zaszkodzi to maluchowi... Chciałabym jeść, ale niestety - każde bliższe spotkanie z pokarmem to dla mnie festiwal mdłości I obrzydzenia.
Głupio mi troche, że tak przychodzę tutaj tylko marudzić, ale wiem, że Wy przynajmniej zrozumiecie![]()