reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe Mamy 2016

Cześć dziewczynki
Pozwolcie , że do Was dołączę. Jutro zaczynamy 10 tydz. Termin na 8.05. To będzie moje pierwsze dzieciątko. Niestety jestem po przejsciach i 2 z poronieniach..jedno w 13 tyg.odeszly mi wody... i drugie to pusty pęcherzyk wiec teraz cały czas jestem w stresie. Jestesmy po 2woch usg w 7 i 9 tyg i jest wszystko super. W grupie zawsze lepiej sie wszystko przechodzi więc postanowiłam do Was dołączyć.

reklama
Anno nie myśl negatywnie było usg było wszystko w porządku jeśli coś by się działo złego byłyby boleści no i plamienia nie martw się niepotrzebnie dla uspokojenia powiem Tobie że ja w pierwszej ciąży nie miałam żadnych objawów od początku potem tylko urósł mi brzuszek i tyle.....Ja odpoczywam nic nie boli myślę pozytywnie i biorę tabl.w środę wizyta i zobaczymy co i jak...Pozdrawiam wiosennie mimo jesieni Poznań ciepły i słoneczny.

Nie mamy wpływu na to niestety ,jeżeli oczywiście dbamy o naszego przyszłego Malucha,należy o siebie dbać i czekać z nadzieją,że do tego 12tyg będzie wszystko dobrze. Musimy myśleć pozytywnie !!:)) my jutro zaczynamy 8 tydzień

Cześć Dziewczyny :)
Mam ogromną prośbę, pisze pracę magisterską na temat odżywiania kobiet w ciąży. Jakbyscie były takie mile i wypełniły mi ankietę to bylabym baaardzo wdzięczna :)
Jeśli chodzi o ten 3 dniowy jadłospis to mogą być jakieś przykładowe dni i potrawy, nie musi to być idealnie co np dzisiaj zjadlyscie ;)
Podaje link to ankiety:
https://goo.gl/cjnJgg

Jeszcze raz dziękuje za wypełnienie ankiety, bardzo mi pomozecie :)

Czesc mamuski :*

Dzisiaj beta przyszla no i spadla jutro umowie sie na zabieg ...

Pewnie będę Was podglądać od czasu do czasu i życzę Wam z całego serducha najszczęśliwszych porodów i zeby rzadna z Was nie urodziła wczesniej niż w dniu terminu zeby Wasze maleństwa rosly zdrowo ;** baaj tylko proszę nie wspolczujcie mi bo mój malec widocznie miał jakies wady genetyczne i przestał sie rozwijać jestem szczesliwa ze mam Zuzie :** trzymajcie się cieplutko :*

Ps nie zapomnijcie zrobić nowej listy mamusiek

dziewczyny z UK i zagranicy dokladnie rozumiem bo sama tez mieszkam w UK i pierwszy scan jest w dwunastym tyg i od tego tyg ciaza dla nich nie istnieje a nam pozostaje czekac, masakra

reklama
Do góry