majóweczka88
Zaciekawiona BB
To pięknie nasze dzieciątka rosną w podobnym tempieMajoweczka nasza mała dzis kończy 3tyg i przybrała kilo
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To pięknie nasze dzieciątka rosną w podobnym tempieMajoweczka nasza mała dzis kończy 3tyg i przybrała kilo
U mnie Michaś je co 2-2,5 h i w dzień i w nocy śmiejemy się ze ma budzik w brzuchu... u nas waga urodzeniowa była 3630, potem spadła do 3340, teraz po 3,5 tyg. Ma 4,6 kg.Hania urodzila sie z waga 3250, wychodzilysmy w piatek z waga 3070. Mam nadzieje, ze przybrala od piatku troszke. Karmimy sie od soboty tylko i wyłącznie piersia. Dlatego tez pytam co ile godzin karmicie? Hania ma ochote tylko po 4 godzinach. I nie jestem pewna czy to wystarczy. Ona nie chce czesciej.
Ale to raczej noworodka. Miesięczne dziecko już nie trzeba raczej.Stopa, mi mówiono ze karmić nie rzadziej niż co 3h. Jak dziecko nie chce- wybudzac.