reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe Mamy 2016

Na zachodzie też kolejny słoneczny dzień :) pierwszy raz nie mam planów na weekend majowy i nie przejmuję się pogodą, zawsze coś nowego :D ciekawe czy Erneścik zechce się pokazać, u mnie siostra stawia teraz na 9 maja, coraz bardziej odległe te strzały ;)

reklama
Ja tez chce na poczatek maja. Wypłata wpłynęła na konto wiec i ja dokupuje ostatnie potrzebne rzeczy. Reszta dopiero po urodzeniu. Na biezaco bede lepiej wiedziala co sie przyda a co jest zbędne wiec nie bede szalec z zakupami. U mnie dzis zupa ogórkowa a u was?

Ja dziś miałam zrobić zapiekankę ale już mnie leń chwycił więc będzie kurczak z różna i frytki, oczywiście wszystko kupne :D

Pod koniec zeszłego tygodnia miałam ogórkową, uwielbiam :)

Ja mam na obiad pieczonego kurczaka, już zrobiony tylko odgrzać.

Wioleta ja niedawno robiłam takie pulpety zapiekane z sosem pomidorowym i bazylią i mozzarellą z mięsa mielonego z indyka. No tylko u mnie były ziemniaki do tego akurat.

A w ogóle to bym zjadła canelloni tylko muszę poczekać do porodu, bo przy cukrzycy to i makaranon zapiekany i beszamel na mące to nie mogę niestety.

Pogoda słoneczna ale dość chłodno.

Canelloni pycha [emoji39] ale tu znowu makaron a nie ziemniory :|
już czasami mam dość tego gotowania na dwa fronty, zawsze oddzielnie ziemniaki i oddzielnie ryż albo makaron. W ogóle mój mąż to jest tak mało wymagający co do jedzenia, że aż mnie wkurza. Czasami chcę mu coś ugotować żeby mu sprawić przyjemność i pytam co by zjadł to zawsze jest odpowiedź: tak najbardziej na świecie to frytki z sosem curry i żółtym serem :-/
i weź tu się kobieto rozwijaj kulinarnie.

Napisane na D6503 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry