reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe Mamy 2016

Ja nie lubię kremów do depilacji, tym bardziej tam bym nie użyła. Już wolę mechaniczną depilację :)

Trójmiasto i okolice też nie są tanie. Jesli chodzi o wynajem i kupno nawet mieszkania. Nie mówię tu o Sopocie, bo to kurort :).
W Gdańsku sam pokój w miarę w dobrej dzielnicy kosztuje 700-800 zł. Wynajem kawalerki to koło 1100. Dwa pokoje to od 1500. Chyba ze są ludzie co wynajmują taniej ale to południowe dzielnice albo z gorsza komunikacją. A oprócz wynajmu dochodz opłaty a wszystko zależy jaka forma własnościowe jest mieszkania. Bo można mieć niski czynsz i tylko media a czasem czynsz jest wyższy bo to spółdzielnia albo jakiś drogi zarządca wspólnoty.

Napisane na GT-I9305 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja się kompletnie nie wypowiem o wynajmie bo nigdy nie musiałam tego robić. Moje znajome wynajmują w Poznaniu pokoje i dla mnie to były kosmiczne kwoty. Za pokój jednoosobowy w mieszkaniu dwupokojowym w dobrej dzielnicy z dobrą komunikacją miejską itd. płaci jedna 550 zł + opłaty i internet... no także tego.

Co do golenia to ja się kroczem jakoś bardzo nie przejmuje, najważniejsze to paszki i nogi. Wtedy będę czuła się komfortowo.

ja w tepach pól ciąży chodziłam. Podtrzymanie brzucha i dużo mniejszy ból pleców po cc też pójdę się obkleić by lepiej goiła się rana i wchłaniania skora.

Witam w sobotni poranek ;-)

Wczoraj wieczorem mała mi tak szalała jak nigdy i zapobiegawczo sobie na noc wrzuciłam na łóżko podkład w razie w, ale jednak cisza ;-) ale mamy jeszcze trochę czasu, dziś 37+4 :)

Póki co słonecznie sie dzionek zapowiada, oby już tak zostało ;-)

Miłego dnia majóweczki :-*

Napisane na HUAWEI SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

Witam sie i ja :)
wczoraj kolejny dzien jezdzenia po sklepach, zaczyna byc to uciazliwe dla mnie.
Dzis znow kolejny cieply jak nie goracy sloneczny dzien :D az chce sie podniesc z lozka :)

U mnie jutro wkraczamy w 9msc i jak narazie nic nie nie dzieje :) mala tylko wywija mi w brzuszku.

Hej dziewczyny :) witam z rana :p u nas tez słoneczko ale zapowiadali deszcze wiec zobaczymy co z tego wyjdzie :D
Moj mały tez szaleje :D dziś to się przestraszyłam bo od 5 do 7 chodziłam do toalety bo chciało mi się,psiku i coś więcej i nie szło zrobić a tak się zaczął u mnie mój pierwszy poród ale jakoś uslam i teraz wstałam mały szaleje a mi jest trochę nie dobrze milej soboty:)

Witam sobotnio. Ale się wyspałam. Młody też delikatnie mnie obudził. Dziś muszę poprasowałam ostatnią partie ciuszków i przepakowac w torbie, bo zmieniła minie oczywiście koncepcja ciuszków po porodzie. Mam naszykowane na 56, ale awaryjnie dorzucę tam jeszcze 62.

Ja od poniedziałku będę miała 38+1 wg om.

Napisane na GT-I9305 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witam z rana ale pospałam od dawna tak dobrze nie spałam.
Planujemy dziś z mężem wyjść bez dzieci na jakiś późny obiad i do kina mam nadzieję że się uda. To może być ostatni taki wypad.
Coś mi się dziś często brzuch napina i tak lekko boleśnie, może coś się rozkręci. Mąż dziś na nocce w pracy więc może być ciekawie.

Do góry