reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe Mamy 2016

kaylla, ja to sama poprawiałam pelotę <haha> patrzyłam na monitor, bo odróżnić swoje tętno od jego było łatwo. przynajmniej nie musiałam dzwonić po położne.

reklama
Moja mała wczoraj tak mnie kopnęła w żebra, że aż mi strzeliło w nich, jakby pękły :-o

Co do ktg to współczuję leżenia, miałam raz, pół godziny i myślałam, że tam zejdę. Niewygodnie, przekręcić się nie można, i jeszcze musiałam naciskać jak czułam ruchy.

Napisane na D6503 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja nie mam sił nawet wyjść z synem na dwór. Nie jestem w stanie za nim nadążyć, dlatego ja dziś siedzę w domu a mąż z nim był już raz przed obiadem a zaraz jeszcze też idą. U nas dzisiaj słońce nawet jest tylko chłodniej niż wczoraj. Mi udało się zrobić w międzyczasie szybki obiad i na nic więcej nie mam sił. Mały mi teraz tak wypina, że nie wiem jak leżeć. Muszę przepakowac w końcu rzeczy do szpitala w walizkę. Pożyczyłam od siostry, bo jak byłam w tkmaxie to nic mi się nie podobało a jeździć nie mam sił i czym.

J Muszę przepakowac w końcu rzeczy do szpitala w walizkę. Pożyczyłam od siostry, bo jak byłam w tkmaxie to nic mi się nie podobało a jeździć nie mam sił i czym.
Na te kilka dni to nawet nie warto walizki kupować; ja mam akurat taką ultra lekką, średniej wielkości, to się do niej spakowałam, choć myślałam, że do mniejszej "wejdę" :cool2:
ciuchy dziecka przeprasowane
myślę, że po urodzeniu tylko body i koszulki będę od wewnątrz przeprasowywać, a reszty nie- nie ma co sterylnie aż za chować, a i proszki dziś bardzo wyjaławiające są, więc nie będę świrowała...
teraz leżę i czkam na poród... czy matka natura słyszy???????????

Maui ja też tak sobie pomyślałam, że szkoda kasy teraz żeby coś kupować. Ja mam dwie walizki ale mi się popsuł, bo trochę jeździłam służbowo a jak wrócę do pracy do sobie coś kupię znowu.
Ja prasuje ciuchy, bo lubię przeprasowane, poza tym jak się ma alergika to jednak lepiej jest dla skóry.

reklama
Witam u mnie dziś piękna pogoda znowu świeci słoneczko. Mąż poszedł z dziewczynami na rowerki, ja sobie posprzątałam. Rano miałam dużą ochotę się poprzytulać a mąż marudzi "ja nie chce dzisiaj rodzić" tak jak by to on rodził.
Za chwilę mąż z młodszą zostaną oddelegowani do babci a ja ze starszą na koncercik, mam nadzieję że usiedzę 1,5 godziny .

Do góry